Alamazsınız.CS2'de seçkin hesap satın almadan bedava skin alabilir miyim?
Haftalık drop açmak için seçkin lazım hocam eğer çok oynamıyorsanız almanıza gerek yok. Ama alırsanız 15 doları rahatlıkla çıkarırsınız 2-3 ayda ve pahalı droplarda çıkabilir.
Bir de eski sistem ile haftada 2 kasa düşürülüyordu ve rahatça parasını çıkartabiliyordu ben yaklaşık 6 haftada çıkarmıştım ama şu an o kadar kolay kolay çıkartmaz tabii Ultra mega şanslı olup Dragon lore çıkarmazsan.
Dragon lore düşmüyor maalesef.Bir de eski sistem ile haftada 2 kasa düşürülüyordu ve rahatça parasını çıkartabiliyordu ben yaklaşık 6 haftada çıkarmıştım ama şu an o kadar kolay kolay çıkartmaztabii Ultra mega şanslı olup Dragon Lore çıkarmazsan.
Bir de eski sistem ile haftada 2 kasa düşürülüyordu ve rahatça parasını çıkartabiliyordu ben yaklaşık 6 haftada çıkarmıştım ama şu an o kadar kolay kolay çıkartmaztabii Ultra mega şanslı olup Dragon lore çıkarmazsan.
Nerden bakıyoruz hocam o havuza ve şanslarına.hocam şu anki drop havuzunda dragon lore bulunmuyor maalesef.
Nereden bakıyoruz hocam o havuza ve şanslarına.
tradeit.gg
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.