CS2'de seçkin mi rekabetçi mi yoldaş mı?

Her birinin ayrı bir yeri var. Haritalara göre rütbenin olacağı rekabetçi modu oynanabilir. Yoldaş arkadaşlarla daha keyifli olur. Seçkin ise oylama yaparak belirli haritaları seçip oynanabileceği ve CT ya da T de başlayıp puan kasabileceğin bir mod.

Ben rank kasıp profilimde o rankın gözükmesini istiyorum galiba rekabetçide sadece haritaya göre rank kasılıyormuş.

Ben rank kasıp profilimde o rankın gözükmesini istiyorum galiba rekabetçide sadece haritaya göre rank kasılıyormuş.

Rekabetçide her haritanın rankı ayrı olduğu için gözükmesi mümkün değil. Sadece seçkin ve yoldaş rankın profilinde gözükür.

Rekabetçide her haritanın rankı ayrı olduğu için gözükmesi mümkün değil. Sadece seçkin ve yoldaş rankın profilinde gözükür.

Teşekkür ederim bu arada yoldaşın bu kadar kolay olması normal mi dün 1 günde supreme yaptım.

En iyisi seçkin. Genelde ciddiye alıp oynuyorlar seçkin modda diğerlerinde aynı ciddiyet yok.

En iyisi seçkin. Genelde ciddiye alıp oynuyorlar seçkin modda diğerlerinde aynı ciddiyet yok.

Bugün seçkin gireyim dedim 2 tane oynadım hem çok iyi oyuncular var hem de seçkin olmasına rağmen çok fazla hile geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…