hellomister
Hectopat
Arkadaşlar ikisinde de rank kasmıyor muyuz? Nedir bu iki modun farkı acaba?
İkisinin rankları farklı şeyler. Seçkinde dünya arasındaki rankınız var. Rekabetçide eski klasik rank sistemi var.
İkisinin rankları farklı şeyler. Seçkinde dünya arasındaki rankınız var. Rekabetçide eski klasik rank sistemi var.
TeşekkürlerBirinde mapi keyfine göre seçiyorsun. Diğerinde tüm maplerde iyi olman gerekiyor. Şu olay için yapılmış muhtemelen:
Mesela sen Dust2'de ustalaşmışsındır ama diğer mapler hakkında bir bilgin yoktur. Sen oyunda tam olarak iyi değilsin. Rekabetçi modunda ki rankın iyi.
Ya da sen tüm maplerde çok iyisin, yani CS'yi tam anlamıyla süper ve her haritayı bilerek oynuyorsun. Bu da "Seçkin" rankın oluyor.
Oyun modu olan "Seçkin"den bahsetmiş, statü olandan değil. Yanlış anlamışsınızSeçkin bir statüdür yani bir tür ayrıcalıktır, rekabetçi işe bir oyun modudur. Mesela rekabetçi olmayan modlarda maçtan çıkman veya takım arkadaşını vurman çok da önemli değilken rekabetçide süreli ban yemeye sebebiyet verir.
Hee tamam.Oyun modu olan "Seçkin"den bahsetmiş, statü olandan değil. Yanlış anlamışsınız![]()
CS:GO'da seçkini olmayanlar rank kasamıyordu. CS2'de o kalktı herhalde. Herkes rank kasabiliyor mu? Eğer seçkini olmayanlar yine rank kasamayacaksa seçkin rank kasmak içindir.
Seçkinler rank kasabiliyor diye hatırlıyorum. Neyse buradaki seçkin global bir liste var. Ayrıca şu an itibarıyla hilelerin en çok tercih ettiği mod. Aimbot, wallhack, fake lag her şey var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.