CS2'de seçkin nasıl alınır?

wow0582

Centipat
Daha fazla  
CS2'de seçkin alacağım ama nasıl işlediğini pek bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla her haritada farklı bir rankın oluyor ve bu rank kasacağın haritada rankedi açmak için o haritada 15 maç kazanman gerek. Bu 15 maçı seçkin almadan önce kazansam seçkin aldığımda direkt rankedı açabilir miyim?

CS2'de seçkin alacağım ama nasıl işlediğini pek bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla her haritada farklı bir rankın oluyor ve bu rank kasacağın haritada rankedi açmak için o haritada 15 maç kazanman gerek. Bu 15 maçı seçkin almadan önce kazansam seçkin aldığımda direkt rankedı açabilir miyim?
Hayır açamazsın, seçkin aldıktan sonra rank girmeye başlayabilirsin

Seçkin aldığınızda seçkin açılır rekabetçiden farklı olarak birde, o mod tüm haritaları kapsıyor ve oylamayla seçiliyor map. Kazanırsanız puan alıyorsunuz kaybederseniz puan kaybediyorsunuz.

Seçkin aldığınızda seçkin açılır rekabetçiden farklı olarak bir de, o mod tüm haritaları kapsıyor ve oylamayla seçiliyor map. Kazanırsanız puan alıyorsunuz kaybederseniz puan kaybediyorsunuz.

Anlamadım hocam, mesela ben seçkin aldığımda rekabetçi kısmından sadece Dust 2'yi seçip orada oynamayacak mıyım?

Anlamadım hocam, mesela ben seçkin aldığımda rekabetçi kısmından sadece Dust 2'yi seçip orada oynamayacak mıyım?

O mod da var ama özel seçkin modu da var. Sizin dediğiniz mod düz “Rekabetçi” olarak geçiyor. Sizin seçkin olmadan oynadığınızın aynısı, sadece level atlıyorsunuz o maplerde ve rank kazanıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı