Aguree Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 CS2'de seçkin oyun modu çok geç bulunuyor. Yanımda bir tane adam vardı adam hile açmış ben bilmiyordum. Sonra ban yedi ve ben seçkin maçlara girmek için en az 10 dakika bekliyorum çözümü var mıdır?
CS2'de seçkin oyun modu çok geç bulunuyor. Yanımda bir tane adam vardı adam hile açmış ben bilmiyordum. Sonra ban yedi ve ben seçkin maçlara girmek için en az 10 dakika bekliyorum çözümü var mıdır?
6nowtk Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 719 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 Güvenlik faktörüyle alakalı.
Aguree Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #3 6nowtk dedi: Güvenlik faktörüyle alakalı. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebiliriz? Bitme süresi falan yok mu?
6nowtk dedi: Güvenlik faktörüyle alakalı. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebiliriz? Bitme süresi falan yok mu?
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 304 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #4 Aguree dedi: Nasıl düzeltebiliriz? Bitme süresi falan yok mu? Genişletmek için tıkla... -Övgü -Takım Arkadaşlarınıza Ateş Etmeyin -Steam Profilinizi Herkeze Açık Yapın -Aktif Bir Kullanıcı Olun (yorum,arkdaş eklemek,vsvsvsvs
Aguree dedi: Nasıl düzeltebiliriz? Bitme süresi falan yok mu? Genişletmek için tıkla... -Övgü -Takım Arkadaşlarınıza Ateş Etmeyin -Steam Profilinizi Herkeze Açık Yapın -Aktif Bir Kullanıcı Olun (yorum,arkdaş eklemek,vsvsvsvs
Aguree Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #5 Bumblebeeee dedi: -Övgü -Takım arkadaşlarınıza ateş etmeyin. -Steam profilinizi herkese açık yapın. -Aktif bir kullanıcı olun (yorum, arkdaş eklemek, vsvsvsvs. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol şimdi 2 dakikada buldu.
Bumblebeeee dedi: -Övgü -Takım arkadaşlarınıza ateş etmeyin. -Steam profilinizi herkese açık yapın. -Aktif bir kullanıcı olun (yorum, arkdaş eklemek, vsvsvsvs. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol şimdi 2 dakikada buldu.