B Bahadr19f Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Haftalık dropumu aldım ama yeniden seviye atlamama 500 TP falan kaldı. Yeniden seviye atlasam haftaya tekrar kasmam mı gerekecek? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
Haftalık dropumu aldım ama yeniden seviye atlamama 500 TP falan kaldı. Yeniden seviye atlasam haftaya tekrar kasmam mı gerekecek?
8 854688 Nanopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 465 Çözümler 10 2 Şubat 2025 #2 Bahadr19f dedi: Haftalık dropumu aldım ama yeniden seviye atlamama 500 TP falan kaldı. Yeniden seviye atlasam haftaya tekrar kasmam mı gerekecek? Genişletmek için tıkla... Evet, haftaya kutu almanız için tekrar seviye atlamanız gerekecek.
Bahadr19f dedi: Haftalık dropumu aldım ama yeniden seviye atlamama 500 TP falan kaldı. Yeniden seviye atlasam haftaya tekrar kasmam mı gerekecek? Genişletmek için tıkla... Evet, haftaya kutu almanız için tekrar seviye atlamanız gerekecek.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.384 Makaleler 1 Çözümler 26 2 Şubat 2025 #3 Bahadr19f dedi: Haftalık dropumu aldım ama yeniden seviye atlamama 500 TP falan kaldı. Yeniden seviye atlasam haftaya tekrar kasmam mı gerekecek? Genişletmek için tıkla... Evet bu nedenle madalya kasmak gibi bir niyetiniz yoksa atlamaya az kalacak şekilde bırakın, sonraki çarşamba tek ölüm maçı veya rekabetçi ile seviye atlarsınız ve drop'u alırsınız.
Bahadr19f dedi: Haftalık dropumu aldım ama yeniden seviye atlamama 500 TP falan kaldı. Yeniden seviye atlasam haftaya tekrar kasmam mı gerekecek? Genişletmek için tıkla... Evet bu nedenle madalya kasmak gibi bir niyetiniz yoksa atlamaya az kalacak şekilde bırakın, sonraki çarşamba tek ölüm maçı veya rekabetçi ile seviye atlarsınız ve drop'u alırsınız.