CS2'de silahın değerinden pahalı sticker nasıl değerlendirilebilir?

Deveci Armudu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba yaklaşık 1 ay önce Steam pazarından "AK-47 simsiyah" ön siparişi vermiştim ve 4.67 dolara şansıma bu silah geldi. Hem isim etiketiyle isim yazılmış hem de 4 tane yaklaşık değeri 3 dolar olan sticker var ama silah Steam pazarında 5 dolara satılıyor. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-25 163848.PNG
    Ekran görüntüsü 2025-02-25 163848.PNG
    102,9 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba yaklaşık 1 ay önce Steam pazarından "AK-47 simsiyah" ön siparişi vermiştim ve 4.67 dolara şansıma bu silah geldi. Hem isim etiketiyle isim yazılmış hem de 4 tane yaklaşık değeri 3 dolar olan sticker var ama silah Steam pazarında 5 dolara satılıyor. Ne yapmalıyım?

Steam'den satma? Farklı yerlerden değer biçip koyabilirsin alıcı çıkar illa uygun bir fiyat yazarsan. Çok bir şey bekleme.

CS float sitesine bir bakın insanlar orada floata ve stickerlara önem verebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı