H harikaoyuncu34 Zeptopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:14 #11 harikaoyuncu34 dedi: Merhaba, sizce avcı bıçağı pas kaplı mı almalıyım yoksa o fiyata envanter mi dizmeliyim? AK-47 imparatoriçe AWP printstream vs. alacağım. Genişletmek için tıkla... Merak eden varsa, bıçak aldım.
harikaoyuncu34 dedi: Merhaba, sizce avcı bıçağı pas kaplı mı almalıyım yoksa o fiyata envanter mi dizmeliyim? AK-47 imparatoriçe AWP printstream vs. alacağım. Genişletmek için tıkla... Merak eden varsa, bıçak aldım.
Sencrom Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 626 Dün 23:55 #12 Prerhan dedi: Bu iş hastalık. Günün sonunda o bıçak da, eldiven de, envanter de alınacak. Sadece hangisinden başlayacağına karar ver. Genişletmek için tıkla... Dediğine %100 katılıyorum bu işe başladın mı harbiden hepsi geliyor arka arkaya sadece nereden başlayacağına karar ver harikaoyuncu34 dedi: Merak eden varsa, bıçak aldım. Genişletmek için tıkla... ne aldın bıçak
Prerhan dedi: Bu iş hastalık. Günün sonunda o bıçak da, eldiven de, envanter de alınacak. Sadece hangisinden başlayacağına karar ver. Genişletmek için tıkla... Dediğine %100 katılıyorum bu işe başladın mı harbiden hepsi geliyor arka arkaya sadece nereden başlayacağına karar ver harikaoyuncu34 dedi: Merak eden varsa, bıçak aldım. Genişletmek için tıkla... ne aldın bıçak
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 887 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:06 #13 Bıçaksız bu oyun oynanılmaz hocam. En kötü alınması gereken avcı bıçağı bence.