CS2'de skin almak mı, oyun almak mı daha mantıklı?

Gabriel Barsch

Picopat
Arkadaşlar merhaba, CS'deki haftalık droplarla 10 dolarım oldu. Bir tane beğendiğim AK-47 skini var, onu mu alsam yoksa yaz indirimlerinden oyun mu alsam karar veremedim. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben genelde oyun alıyorum ama indirmiyorum bile, hemen sıkılıyorum. Hikayeli oyunlardan 20 dakika oynuyor kapatıyorum, beni sarmıyor. Yani şimdi oyun alsam bir daha yüzüne bile bakmayacağım yüksek ihtimalle. Sizce ne yapayım?

Cevabı kendiniz vermişsiniz, hikayeli oyundan sıkılacaksınız ve para çöp olacak. Skin alın. Hemde ilerde skini biraz zararla satıp tekrar Steam bakiyesine dönüştürebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba, CS'deki haftalık droplarla 10 dolarım oldu. Bir tane beğendiğim AK-47 skini var, onu mu alsam yoksa yaz indirimlerinden oyun mu alsam karar veremedim. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben genelde oyun alıyorum ama indirmiyorum bile, hemen sıkılıyorum. Hikayeli oyunlardan 20 dakika oynuyor kapatıyorum, beni sarmıyor. Yani şimdi oyun alsam bir daha yüzüne bile bakmayacağım yüksek ihtimalle. Sizce ne yapayım?

Şahsen desen alıp zevkle oynadığım oyunda desenin tadını çıkarırım dostum oyunu alıp oynayamayacaksan ki bende senin gibiyim.

Zaten söylemişsiniz hikayeli oyunlar sevmediğinizi, kasaya kullanın. Fakat yine güzel oyunlar da bulabilirsiniz yaz indirimlerinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı