Steam CS2'de skin ticareti yapılır mı?

Nevfel44

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bazı skinlere baktığımda 0.1 dolara satılıyor. ama grafiğe baktığımda 60 dolara satılan skinler var. (aynı skin) acaba bende ucuza alıp pahalıya satabilir miyim? yoksa bu 60 dolara alanlar kara para mı aklıyorlar?

0.1'e alıp 60 dolara satma işi diye bir şey yok hocam ve zaten siteler komisyon alıyor onu Steam'de satarak ekstradan bir de Steam'e ekstra komisyon vereceksin güzel kar getireceğini düşünmüyorum.

0.1'e alıp 60 dolara satma işi diye bir şey yok hocam ve zaten siteler komisyon alıyor onu Steam'de satarak ekstradan bir de Steam'e ekstra komisyon vereceksin güzel kar getireceğini düşünmüyorum.

1 dolarlık skinin 60 dolara satılmasının tek yolu ya artık alınamayan ve piyasada bulunmayan bir skin olması, veya çok çok değerli bir patterne sahip olması, örnek olarak five-seven kami pattern 909.

Veya çok düşük floatlı skin olmasından kaynaklı olabilir, diğer ihtimal çalıntı skinlerin bakiye aktarmak için kullanılması.

Steam dolara geçti bu piyayasa öldü, ama nadir veya pahalı stickerli skinleri ucuza bulup satılabilecek bir fiyata listelersen geç de olsa satılabilir. Mesela ben 10 dolara üzerinde parlak dick yazan bir stickerli ak slate aldım CSFloat sitesinden daha sonra bu silahı 23 dolara listeledim 2 ay içerisinde satıldı 10 dolar kar ettim. Ama bu senin dediğin iş bilgi gerektiriyor aynı zamanda para ve zaman gerektiriyor, kısacası beklentinin altında kazandırır ama iyi miktarda bakiyen varsa mesela 1000 dolar gibi o zaman da para kazanabilirsin ama seni tatmin etmez.
Kısacası yapılabilir ama getirisi insanı tatmin etmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı