CS2'de SMG metası

erenTURAN

Megapat
Daha fazla  
CS2 de herkes MP9 alarak vuruyor özellikle uzi çok güçlü eski CS de bu silahlarla koşarak vurulmuyor muydu yoksa mermileri bu kadar net mi gitmiyordu hiç hatırlamıyorum doğrusu aimim karşımda ki adamı herhangi bir ar ile vurmaya yetmiyor sizde de durum aynı mı? Bir de bu durumu düzeltirler mi oyun Valorant gibi olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırsam nova da öyle. Pompalıya göre uzağa vuruyor silah.

Mp9 ve Uzi her zaman round kazandıran silahlardı zaten? Çoğu profesyonel maçta da kullanılıyordu bu silahlar ve bazen Force roundlar kazanılıyordu CSGO'da. Bence siz CS2'de bir sorun bulmaya odaklandığınız için nereye karışacağınızı şaşırdınız.

Gerçekten neden bu SMG'ler aşırı güçlü ben anlamadım.
CS:GO'daki halini hatırlamıyorum CS2'ye diss atmak içinde söylemiyorum.

Oyun genel anlamda sıkıntılı, ilerleyen zamanlarda düzeltilecektir. SMG silahların mermileri dümdüz gidiyor ve koşarkende vuruluyor. P90 çok sıkıntılı bir silah uzak mesafeye bile birden fazla HS atabiliyor.

Yüksek eloda oynayan biri olarakdan silahların güçlerinde bir farklılık yok. CS:GO'da nasılsa CS2 de de öyle. SMG'ler CS:GO'da da güçlüydü sadece karşınıza eskiye göre daha iyi kullanan rakipler gelmiştir.

Herkesle aynı fikirde olamam ama ar silahların mermilerinin yatay saçılması çok fazla ayrıyeten movement yaparak smg ve tabanca ile keleş m4a4(özellikle a1s için geçerli değil) kullanan bi düşman çok kolay vuruluyor.

Pompalı silahların menzili dışında bence silahlarda bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…