Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 21 Ocak 2024 #1 CS:GO'da vardı daha önce yapıştırılmış stickerları silebiliyorduk. CS2'de bir türlü bulamadım kaldırıldı mı?
CS:GO'da vardı daha önce yapıştırılmış stickerları silebiliyorduk. CS2'de bir türlü bulamadım kaldırıldı mı?
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.469 Çözümler 28 21 Ocak 2024 #2 CS:GO'da hafif kazınmış sticker beyaz gözükürken CS2'de bozuk şekilde gözüküyor. Muhtemelen sticker kazınma daha sonradan eklenecek.
CS:GO'da hafif kazınmış sticker beyaz gözükürken CS2'de bozuk şekilde gözüküyor. Muhtemelen sticker kazınma daha sonradan eklenecek.
YunUsta Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 279 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 21 Ocak 2024 #3 Hockenheim dedi: CS:GO'da vardı daha önce yapıştırılmış stickerları silebiliyorduk. CS2'de bir türlü bulamadım kaldırıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam duruyor aynı şekilde. Silaha sağ tıklayın stickerı kazı çıkması lazım.
Hockenheim dedi: CS:GO'da vardı daha önce yapıştırılmış stickerları silebiliyorduk. CS2'de bir türlü bulamadım kaldırıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam duruyor aynı şekilde. Silaha sağ tıklayın stickerı kazı çıkması lazım.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 21 Ocak 2024 #4 YunUsta dedi: Hayır hocam duruyor aynı şekilde. Silaha sağ tıklayın stickerı kazı çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Teçhizat kısmından bakıyordum envanter kısmından bakınca gördüm varmış.
YunUsta dedi: Hayır hocam duruyor aynı şekilde. Silaha sağ tıklayın stickerı kazı çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Teçhizat kısmından bakıyordum envanter kısmından bakınca gördüm varmış.
nemesisqwe Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #5 YunUsta dedi: Hayır hocam duruyor aynı şekilde. Silaha sağ tıklayın stickerı kazı çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende cıkmıyor ama
YunUsta dedi: Hayır hocam duruyor aynı şekilde. Silaha sağ tıklayın stickerı kazı çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende cıkmıyor ama