CS2'de stickerlar değerlenecek mi?

noskillmert

Hectopat
Merhaba, bildiğiniz gibi C2 çıkıyor ve onla beraber bir sürü değişiklik geliyor onlardan biri de bu stickerlar, fotoğraftaki gibi olacağı söyleniyor eğer böyle olursa bence çok değerli olur siz ne düşünüyorsunuz?

Uçmaz herkes CS2 geldiğinde kullanmak için aldı/alıyor. Şu anda piyasası neyse o zamanda 3 aşağı 5 yukarı aynı takılır.
Paris majoru içinde aynı şey geçerli mi sizce hocam.

Son düzenleme:
Stickerlar sınırlı sayıda olduğu için fiyatının artacağını düşünüyorum. Bakarsanız 2016 stickerlarının en ucuzu 20 TL.

Onun dışında stickerlar zaten değerlendi. Yeni oyun duyurulduğu gün 2000 TL envanterim 6000 civarı oldu. CS2 tamamen çıktığında çok az daha değerlenir onun dışında yavaş yavaş değeri artar diye düşünüyorum.

Bence şuan 40-50 kuruşa alanların çoğu cs2 çıktığında 10-15 liraya yükseldiğini görünce satacak, satmayanlar ise ilerde daha çok kâr yapacak.

4000tl nasıl kâr yaptınız hocam? Sadece stickerlar ile mi?

Arkadaşta yazmışta zaten şu an CS2'den dolayi piyasa böyle. CS2 çıktığında gene bir artma olur ama simdi ki gibi 2X 3X fiyat farki olmaz. Yeni turnuva stickerları güzelse kapsullere yatirim yapilabilir. Ayrica cs2 çıktığında operasyon kesin gibi, operasyondan da iyi para kazanilir.

Evet benim 2019'dan beri tuttuğum stickerlar var. 700 eşya var envanterimde. 5-6 tane skin var geri kalanlar full sticker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…