CS2'de takas yapılamıyor

yalp19055

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Benim Steam takasa erişimimin olmadığı hakkında hiçbir şey yazmıyor ve takas yapamıyorum. Bir de CS2 de VAC ban değil de VAC banlı biriyle oynadığım için genel bekleme sürem var 10 gün ondan olabilir mi? (sadece CS2 de takas yapamıyorum bir kişinin skinini alabiliyorum ama skinlerimi satamıyorum)

Herhangi bir hata veriyor mu? Yoksa işlemi yapman için buton mu pasif durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlem yapma tuşu var ama bastığımda CS2 şu anda bu takası gerçektirmene izin vermiyor. Diyor.

Herhangi bir hata veriyor mu? Yoksa işlemi yapman için buton mu pasif durumda?
İşlem yapma tuşu var ama bastığımda CS2 şu anda bu takası gerçektirmene izin vermiyor. Diyor.

Steam Guard aktif mi hesabınızda? Aktif olmadığı durumlarda ticarete izin vermeyebiliyor. Yakın zamanda aktifleştirdiyseniz ise 15 günlük bir ticaret banı atıyor sistem. Harici olarak ürünü yeni alman gibi faktörler oluyor. Bunların hiçbiri yoksa Steam'e ticket atmanı öneririm

2021'den beri aktif attım zaten saçma sapan bir şey dediler konuyla alakası bile yoktı.

Steam Guard kaldırıp telefon numarasını tekrardan güncelleyin Guard'ı aktif edip hesabınıza 2 defa giriş yapın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…