MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.199 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 Lobide birini davet ettim ve çok iyi oynuyordu ve hile oldugunu suphelendım. O ban yerse bana bir şey olur mu? Çunku üst üstte davet edıp maça girdik.
Lobide birini davet ettim ve çok iyi oynuyordu ve hile oldugunu suphelendım. O ban yerse bana bir şey olur mu? Çunku üst üstte davet edıp maça girdik.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 26 7 Ocak 2025 #2 MorgauS_0 dedi: Lobide birini davet ettim ve çok iyi oynuyordu ve hile oldugunu suphelendım. O ban yerse bana bir şey olur mu? Çunku üst üstte davet edıp maça girdik. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
MorgauS_0 dedi: Lobide birini davet ettim ve çok iyi oynuyordu ve hile oldugunu suphelendım. O ban yerse bana bir şey olur mu? Çunku üst üstte davet edıp maça girdik. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
sogukoralet Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 577 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #3 MorgauS_0 dedi: Lobide birini davet ettim ve çok iyi oynuyordu ve hile oldugunu suphelendım. O ban yerse bana bir şey olur mu? Çunku üst üstte davet edıp maça girdik. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır. Valorant'ta olsanız anında ban yerdiniz.
MorgauS_0 dedi: Lobide birini davet ettim ve çok iyi oynuyordu ve hile oldugunu suphelendım. O ban yerse bana bir şey olur mu? Çunku üst üstte davet edıp maça girdik. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır. Valorant'ta olsanız anında ban yerdiniz.
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #4 MorgauS_0 dedi: Lobide birini davet ettim ve çok iyi oynuyordu ve hile oldugunu suphelendım. O ban yerse bana bir şey olur mu? Çunku üst üstte davet edıp maça girdik. Genişletmek için tıkla... Takım arkadaşın ban yerse oyununla oynadığın maç kadar premier puanın silinebilir, sen ban yemezsin.
MorgauS_0 dedi: Lobide birini davet ettim ve çok iyi oynuyordu ve hile oldugunu suphelendım. O ban yerse bana bir şey olur mu? Çunku üst üstte davet edıp maça girdik. Genişletmek için tıkla... Takım arkadaşın ban yerse oyununla oynadığın maç kadar premier puanın silinebilir, sen ban yemezsin.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.199 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #5 6ODRA dedi: Takım arkadaşın ban yerse oyununla oynadığın maç kadar Premier puanın silinebilir, sen ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... Hile gibi oynuyordu envanterine baktım bıçaklar awpler bir sürü pahalı skin vardı pek de hile gibi durmuyordu
6ODRA dedi: Takım arkadaşın ban yerse oyununla oynadığın maç kadar Premier puanın silinebilir, sen ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... Hile gibi oynuyordu envanterine baktım bıçaklar awpler bir sürü pahalı skin vardı pek de hile gibi durmuyordu