M Metehancakir Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Dün sabah CS2 seçkin yükseltmesi almıştım fakat bu sabah community ban yediğimi fark ettim. Sebep olarak süpheli veya dolandırıcılık amaçlı hesap diyor. Açılır mı veya ne yapmam lazım?
Dün sabah CS2 seçkin yükseltmesi almıştım fakat bu sabah community ban yediğimi fark ettim. Sebep olarak süpheli veya dolandırıcılık amaçlı hesap diyor. Açılır mı veya ne yapmam lazım?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #2 Açılır muhtemelen, Steam desteğe yaz. Birinin profiline yorum olarak eşya, takas vs. ile ilgili bir şey yazdın mı? Yazdıysan ondandır. Artı 0 Eksi
Açılır muhtemelen, Steam desteğe yaz. Birinin profiline yorum olarak eşya, takas vs. ile ilgili bir şey yazdın mı? Yazdıysan ondandır.
KS KS M Metehancakir Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #3 wanetage dedi: Açılır muhtemelen, Steam desteğe yaz. Birinin profiline yorum olarak eşya, takas vs. ile ilgili bir şey yazdın mı? Yazdıysan ondandır. Genişletmek için tıkla... Hesap daha 0 CS'ye girmek dışında bir şey yapmadım bile. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Açılır muhtemelen, Steam desteğe yaz. Birinin profiline yorum olarak eşya, takas vs. ile ilgili bir şey yazdın mı? Yazdıysan ondandır. Genişletmek için tıkla... Hesap daha 0 CS'ye girmek dışında bir şey yapmadım bile.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #4 Metehancakir dedi: Hesap daha 0, CS'ye girmek dışında bir şey yapmadım bile. Genişletmek için tıkla... O zaman Steam desteğe yazın dediğim gibi, en net cevabı oradan alırsınız. Tahminlerle pek bir yere varamayız. Artı 0 Eksi
Metehancakir dedi: Hesap daha 0, CS'ye girmek dışında bir şey yapmadım bile. Genişletmek için tıkla... O zaman Steam desteğe yazın dediğim gibi, en net cevabı oradan alırsınız. Tahminlerle pek bir yere varamayız.