CS2'de trade up mu yapılmalı bıçak mı alınmalı?

keremtrkmngl

Decapat
Daha fazla  
Ben bıçak almak istiyorum. Bunun için de kırmızı skinler 30 doların biraz altına düştüğü gibi 5 tane almayı planlıyorum. Sizce böyle mi yapayım yoksa dümdüz gidip bir bıçak mı alayım? Trade up yapmak daha mantıklı geldi bana çünkü değerli bir bıçak da çıkabilir. Çok da fazla anlamıyorum bu işlerden, tavsiye verirseniz sevinirim.

Hocam bütçene bağlı, şuan en düşük kırmızı 30$ diye biliyorum. 150$ verip 50 dolarlık bıçakta alabilirsin yani O yüzden şuan ortalık çok kötü ben bekleme taraftarıyım. YTD.

Ayrıca bu güncelleme CS tarihinin en saçma güncellemesi bence bir önlem alınacak ya da rollback gelecektir diye düşünüyorum. Sistem güzel ama ilerleyen dönemde kırmızı item azalacak ve fiyatı aşırı artacak o yüzden de insanlar kırmızı item almayıp direk bıçak alacaklar. Güncelleme sadece kasa açılması için yapılmış bir saçmalık. GABEN götürdü biz izledik.

Trade up aslında şans işi güzel bir bıçak da gelebilir, çok kötü de gelebilir. Şansına güveniyorsan dene. Ama ben tavsiye etmem.

Hocam kırmızı item azalması için çok uzun bir süre geçmesi lazım. Ayrıca kırmızı azalsa bile pembeleri birleştirip yine kırmızı yapılabildiği için, pembeler de azalacak. Bunun sonucunda mor itemlere gidilecek gibi gibi.

Şu an en garanti beklemek, eldivenler bile daha trade ban kalkmadan 44 dolara düştü bile 1 hafta sonra kim bilir ne kadara daha düşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…