CS2'de Türkler yok mu?

Ne güzel işte daha ne istiyorsunuz.

Şaka bir yana Türk gelmemesi normal. Yüz binlerce yabancının bulunduğu Avrupa sunucusunda oynuyorsunuz. Rusların kendilerine ait resmi bir sunucuları yok, bizim de olmadığı gibi. Zaten Ruslar CS kitlesinin çok büyük bir bölümünü kaplıyor. Normal o yüzden sürekli gelmeleri. Türklerle arada maç atmak için topluluk sunucularına girin. Jail sunucuları vardı hala kaldımı onlar bilmiyorum ama çok eğlenceliydi zamanında.

Gençler CS2'ye yeni başladım 2 ay oldu ama full Rus geliyor tek tük Türk geldi artık kafayı yemek üzereyim. Solo kasıyorum bir de sanki gurbetteyim gibi hissettim. Bilmediğim ayarları var da ben mi bilmiyorum?

Kolay yoldan Rusça öğrenirsin ileride karın Rus falan olursa Rusça ögrenmiş olursun işte beleşten kardeşim az çakal olun :D

Gençler CS2'ye yeni başladım 2 ay oldu ama full Rus geliyor tek tük Türk geldi artık kafayı yemek üzereyim. Solo kasıyorum bir de sanki gurbetteyim gibi hissettim. Bilmediğim ayarları var da ben mi bilmiyorum?
10 maçın 10'u da Rus geliyor bana. 1-2 kişi Türk geliyor o kadar. Adamlardan öğrendiğim tek şey, Rusça kaba sözlerdir. Adamlar info bile vermiyor. Eli alamayınca kötü söz ediyor. İngilizce konuşur musunuz diyorum. Adam hala Rusça konuşuyor.

Steam profil konumunu türkiye seç.
Steam profil konumu farklı CS farklı hocam ne alakası var ?:D Zaten çoğumuzun ki öyle. Bu oyunun server'ları ile alakalı bir şey. Yoksa her oyunda tüm lobilerimiz Türklerle dolu olurdu

Şu oyunda ciddi ciddi Türk arayan birisini gördüm. Ne bulunduğum takıma ne rakibe Türk gelmesini istemem, çok toxic oluyorlar. Sadece bu oyun özelinde değil, coğu oyun da maalesef durum bu, toxic bir kitleyiz. İsveç sunucusunda oynuyorum bu aralar, tamam rakip 5/10 ping falan oynuyorlar ama insanlık var ya, kötü oynayınca küfür eden yok, adamakıllı iletişim var, bir hata yapınca özür dileyen var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı