kendal_boi Femtopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Bildiğiniz gibi CS2 1 saaat önce resmi olarak duyuruldu. Benim ana Steam hesabım CS:GO'dan VAC ban yedi CS2'de de bu geçerli olur mu?
Bildiğiniz gibi CS2 1 saaat önce resmi olarak duyuruldu. Benim ana Steam hesabım CS:GO'dan VAC ban yedi CS2'de de bu geçerli olur mu?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.029 Çözümler 47 Yer Mersin 22 Mart 2023 #11 249873 dedi: Tarih verildi mi? Genişletmek için tıkla... Summer 2023 yazıyor tam tarih belli değil. Ama birkaç güne beta açılır. Artı 0 Eksi
249873 dedi: Tarih verildi mi? Genişletmek için tıkla... Summer 2023 yazıyor tam tarih belli değil. Ama birkaç güne beta açılır.
KS KS kendal_boi Femtopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #12 Sanj1 dedi: Ne olsaydı? Yaptığınız diğer oyuncuların zevkini bozan, yasak şeyler cezasız mı kalsaydı? Genişletmek için tıkla... Bundan 6 yıl önce açtığım skin changer yüzünden ban yedim tabii Valve çatır çutur mevlana hilesini yapanlara değil bana çalışıyor Artı 1 Eksi
Sanj1 dedi: Ne olsaydı? Yaptığınız diğer oyuncuların zevkini bozan, yasak şeyler cezasız mı kalsaydı? Genişletmek için tıkla... Bundan 6 yıl önce açtığım skin changer yüzünden ban yedim tabii Valve çatır çutur mevlana hilesini yapanlara değil bana çalışıyor
uniwith35 Decapat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #13 2023 yazı kesin tarih olarak açıkladı Valve ve yüksek ihtimalle VAC banınız CS2 de geçerli olacak çünkü yine Valve'ın oyunu ve yine aynı anti-cheat Artı 0 Eksi
2023 yazı kesin tarih olarak açıkladı Valve ve yüksek ihtimalle VAC banınız CS2 de geçerli olacak çünkü yine Valve'ın oyunu ve yine aynı anti-cheat
sssk Femtopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #14 405668 dedi: Diğer oyuncularin oyun zevkini bozmadan arkadaşlarla vs maçında skin changer açmıştım. Çatır çutur Wallhack'lere ban atmayan Valve bana çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka ekonomiye destek vermeden müdahalede bulunmuşsun. Valve amcayı kızdırmışsın Artı 0 Eksi
405668 dedi: Diğer oyuncularin oyun zevkini bozmadan arkadaşlarla vs maçında skin changer açmıştım. Çatır çutur Wallhack'lere ban atmayan Valve bana çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka ekonomiye destek vermeden müdahalede bulunmuşsun. Valve amcayı kızdırmışsın
Y YusufMir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #15 kendal_boi dedi: Bildiğiniz gibi CS2 1 saaat önce resmi olarak duyuruldu. Benim ana Steam hesabım CS:GO'dan VAC ban yedi CS2'de de bu geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... CS:GO sadece güncelleme alıyor. Bir de ismi değişti. Artı 0 Eksi
kendal_boi dedi: Bildiğiniz gibi CS2 1 saaat önce resmi olarak duyuruldu. Benim ana Steam hesabım CS:GO'dan VAC ban yedi CS2'de de bu geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... CS:GO sadece güncelleme alıyor. Bir de ismi değişti.
gojo Centipat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #16 kendal_boi dedi: Bildiğiniz gibi CS2 1 saaat önce resmi olarak duyuruldu. Benim ana Steam hesabım CS:GO'dan VAC ban yedi CS2'de de bu geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... Benimde var ya kötü oldu yan hesaplardan girerim artık kendal_boi dedi: Bildiğiniz gibi CS2 1 saaat önce resmi olarak duyuruldu. Benim ana Steam hesabım CS:GO'dan VAC ban yedi CS2'de de bu geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... Benimde var ya kötü oldu yan hesaplardan girerim artık Artı 0 Eksi
kendal_boi dedi: Bildiğiniz gibi CS2 1 saaat önce resmi olarak duyuruldu. Benim ana Steam hesabım CS:GO'dan VAC ban yedi CS2'de de bu geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... Benimde var ya kötü oldu yan hesaplardan girerim artık kendal_boi dedi: Bildiğiniz gibi CS2 1 saaat önce resmi olarak duyuruldu. Benim ana Steam hesabım CS:GO'dan VAC ban yedi CS2'de de bu geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... Benimde var ya kötü oldu yan hesaplardan girerim artık
Pelfs Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #17 Sanj1 dedi: Ne olsaydı? Yaptığınız diğer oyuncuların zevkini bozan, yasak şeyler cezasız mı kalsaydı? Genişletmek için tıkla... Herkesi direkt böyle yargılamasanız mı acaba? Benim hesapta çalındığı zaman VAC yedi. Geri aldığımda elimden bir şey gelmiyordu. Direkt agresif olmaya gerek yok. Artı 1 Eksi
Sanj1 dedi: Ne olsaydı? Yaptığınız diğer oyuncuların zevkini bozan, yasak şeyler cezasız mı kalsaydı? Genişletmek için tıkla... Herkesi direkt böyle yargılamasanız mı acaba? Benim hesapta çalındığı zaman VAC yedi. Geri aldığımda elimden bir şey gelmiyordu. Direkt agresif olmaya gerek yok.
M miawa Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 224 24 Mart 2023 #18 405668 dedi: Diğer oyuncularin oyun zevkini bozmadan arkadaşlarla vs maçında skin changer açmıştım. Çatır çutur Wallhack'lere ban atmayan Valve bana çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarla vs maçında olsa ban yemezsin topluluk sunucuları ve özel lobilerde hile açarsan ban yemezsin. Artı 0 Eksi
405668 dedi: Diğer oyuncularin oyun zevkini bozmadan arkadaşlarla vs maçında skin changer açmıştım. Çatır çutur Wallhack'lere ban atmayan Valve bana çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarla vs maçında olsa ban yemezsin topluluk sunucuları ve özel lobilerde hile açarsan ban yemezsin.
O omershn4 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 239 24 Mart 2023 #19 kendal_boi dedi: Bildiğiniz gibi CS2 1 saaat önce resmi olarak duyuruldu. Benim ana Steam hesabım CS:GO'dan VAC ban yedi CS2'de de bu geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... Umarım geçerli olur. İkinci kez niye şans verilsin hilecilere? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023 Artı 0 Eksi
kendal_boi dedi: Bildiğiniz gibi CS2 1 saaat önce resmi olarak duyuruldu. Benim ana Steam hesabım CS:GO'dan VAC ban yedi CS2'de de bu geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... Umarım geçerli olur. İkinci kez niye şans verilsin hilecilere?
Asoult Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 332 Yer Amerika Washington Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #20 405668 dedi: Diğer oyuncularin oyun zevkini bozmadan arkadaşlarla vs maçında skin changer açmıştım. Çatır çutur wallhack'lere ban atmayan Valve bana çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hile açmayan arkadaşım banlandı, hileyi fulleyip oynadığım hesabım hala açık. Artı 0 Eksi
405668 dedi: Diğer oyuncularin oyun zevkini bozmadan arkadaşlarla vs maçında skin changer açmıştım. Çatır çutur wallhack'lere ban atmayan Valve bana çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hile açmayan arkadaşım banlandı, hileyi fulleyip oynadığım hesabım hala açık.