Çözüldü CS2'de "VAC (Valve anti cheat) oyun oturumunuzu doğrulayamadı" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bgexd

Centipat
Daha fazla  
1722091541361.png

Gördüğünüz gibi bu uyarıyı alıyorum, hile kullanmıyorum ölüm kalım maçındaydım 3 dakikada 20 kişi vurdum oyundan atıldım tekrar oyuna girmeye çalışınca da bu uyarıyı aldım.
Bundan olabilir mi bilmiyorum ama 2 gün önce RDR2'yi crackten indirip silmiştim, bugün Kaspersky'dan tarattım bilgisayarda rdr2den kalan crack dosyası yok. Neden böyle oluyor bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz? (seçkini dün aldım onla mı alakalı?)

Eki Görüntüle 2265752

Gördüğünüz gibi bu uyarıyı alıyorum, hile kullanmıyorum ölüm kalım maçındaydım 3 dakikada 20 kişi vurdum oyundan atıldım tekrar oyuna girmeye çalışınca da bu uyarıyı aldım.
Bundan olabilir mi bilmiyorum ama 2 gün önce RDR2'yi crackten indirip silmiştim, bugün Kaspersky'dan tarattım bilgisayarda RDR2'den kalan crack dosyası yok. Neden böyle oluyor bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz? (seçkini dün aldım onunla mı alakalı?)

Oyundan çık gir yap.

Sistemi yeniden başlat öyle dene. Bende o uyarıyı arada veriyor sistemi yeniden başlattığımda sorun çözülüyor. Dosyaları da doğrulamanı öneririm. Update geldiği zaman eksik dosyalar olabiliyor steam'de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı