esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 1 Ağustos 2024 #1 Ucunda kaldı. Daha dün yenilendi. Hiç XP gelmiyor. Ne güzel bayağı XP verir diye sanmıştım. Her şeyim var. Seçkinim var, banım falan yok. Up. Son düzenleme: 1 Ağustos 2024
Ucunda kaldı. Daha dün yenilendi. Hiç XP gelmiyor. Ne güzel bayağı XP verir diye sanmıştım. Her şeyim var. Seçkinim var, banım falan yok. Up.
Sterling_RED Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 Hocam çözdünüz mü sorunu? Bugün 2-3 el yoldaş attım xp gelmedi ve attığım maçlarda maçım da yok. Seçkin de var ben de.
Hocam çözdünüz mü sorunu? Bugün 2-3 el yoldaş attım xp gelmedi ve attığım maçlarda maçım da yok. Seçkin de var ben de.
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 2 Temmuz 2025 #3 Sterling_RED dedi: Hocam çözdünüz mü sorunu? Bugün 2-3 el yoldaş attım xp gelmedi ve attığım maçlarda maçım da yok. Seçkin de var ben de. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşınızda seckin olması lazımmış.
Sterling_RED dedi: Hocam çözdünüz mü sorunu? Bugün 2-3 el yoldaş attım xp gelmedi ve attığım maçlarda maçım da yok. Seçkin de var ben de. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşınızda seckin olması lazımmış.
Sterling_RED Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #4 esyal21 dedi: Hocam arkadaşınızda seckin olması lazımmış. Genişletmek için tıkla... Tek başıma yoldaş girdim 4-5 el xp gelmedi. Ölüm maçı attım geldi.
esyal21 dedi: Hocam arkadaşınızda seckin olması lazımmış. Genişletmek için tıkla... Tek başıma yoldaş girdim 4-5 el xp gelmedi. Ölüm maçı attım geldi.