P Planet_9 Zeptopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 50 14 Eylül 2023 #1 CS2'de yeni ajanlar olacak mı? Eğer olmayacaksa sizce şu aşağıdaki nasıldır? Siz alır mısınız bunu eğer ajan alsaydınız? Biraz pahalı. Steam Topluluk Pazarı :: Number K | The Professionals için listelemeler Steam Cüzdanı bakiyesi ile Steam Topluluk Pazarında Counter-Strike 2 öğelerini satın veya alın. steamcommunity.com
CS2'de yeni ajanlar olacak mı? Eğer olmayacaksa sizce şu aşağıdaki nasıldır? Siz alır mısınız bunu eğer ajan alsaydınız? Biraz pahalı. Steam Topluluk Pazarı :: Number K | The Professionals için listelemeler Steam Cüzdanı bakiyesi ile Steam Topluluk Pazarında Counter-Strike 2 öğelerini satın veya alın. steamcommunity.com
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 14 Eylül 2023 #2 Yeni operasyonla illa ajanlar gelir.
Labirent053 Picopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #3 Planet_9 dedi: CS2'de yeni ajanlar olacak mı? Eğer olmayacaksa sizce şu aşağıdaki nasıldır? Siz alır mısınız bunu eğer ajan alsaydınız? Biraz pahalı. Steam Topluluk Pazarı :: Number K | The Professionals için listelemeler Steam Cüzdanı bakiyesi ile Steam Topluluk Pazarında Counter-Strike 2 öğelerini satın veya alın. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Gelir bu arada güzel ajan ama geleceğini zaman belirler Valve bu boş kalmaz
Planet_9 dedi: CS2'de yeni ajanlar olacak mı? Eğer olmayacaksa sizce şu aşağıdaki nasıldır? Siz alır mısınız bunu eğer ajan alsaydınız? Biraz pahalı. Steam Topluluk Pazarı :: Number K | The Professionals için listelemeler Steam Cüzdanı bakiyesi ile Steam Topluluk Pazarında Counter-Strike 2 öğelerini satın veya alın. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Gelir bu arada güzel ajan ama geleceğini zaman belirler Valve bu boş kalmaz
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 14 Eylül 2023 #4 CS2 giriş ekranındaki gibi gözlüklü ajanların gelmesini bekliyorum. CS2'nin çıkışına özel bir Operasyon patlama ihtimali de olduğuna göre elbette gelecek.
CS2 giriş ekranındaki gibi gözlüklü ajanların gelmesini bekliyorum. CS2'nin çıkışına özel bir Operasyon patlama ihtimali de olduğuna göre elbette gelecek.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #5 Evet gelir ve daha pahalı olur.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.393 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 14 Eylül 2023 #6 Planet_9 dedi: CS2'de yeni ajanlar olacak mı? Eğer olmayacaksa sizce şu aşağıdaki nasıldır? Siz alır mısınız bunu eğer ajan alsaydınız? Biraz pahalı. Steam Topluluk Pazarı :: Number K | The Professionals için listelemeler Steam Cüzdanı bakiyesi ile Steam Topluluk Pazarında Counter-Strike 2 öğelerini satın veya alın. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bi ajan için pahalı ya. Ben olsam orman asisi alırdım CS 1.6'de elite Crew'e benzedği için.
Planet_9 dedi: CS2'de yeni ajanlar olacak mı? Eğer olmayacaksa sizce şu aşağıdaki nasıldır? Siz alır mısınız bunu eğer ajan alsaydınız? Biraz pahalı. Steam Topluluk Pazarı :: Number K | The Professionals için listelemeler Steam Cüzdanı bakiyesi ile Steam Topluluk Pazarında Counter-Strike 2 öğelerini satın veya alın. steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bi ajan için pahalı ya. Ben olsam orman asisi alırdım CS 1.6'de elite Crew'e benzedği için.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 14 Eylül 2023 #7 Önümüzdeki haftalarda operasyon gelebilir CS2 şerefine.