CS2'de yeni başlayanlar için tavsiyeler

Şu şekilde eklemiştim yazıya, para yatıracaksanız siteler iyi oluyor, Steam'e para yatırmak biraz ahmaklık bence. Oyun almak için veya CS'den düşenleri satıp elde ettiğinin üstüne katmak haricinde bence yatırılmaz.

Simdi hocam benim dusundugum suydu: Mesela eger ürün Steam'de daha ucuz ise Steam'den almanin bir zarari var mi? En az 5$ cuzdan bakiyesi ekleniyor ama oyun alip iade edersem bakiye olarak gelecek. O yuzden mantikli geldi. Onun harici skin almak icin onerecegin site var mi? CSFloat mesela.

Steam'de ucuz olan mistik bir şey bulursan alabilirsin sıkıntı yok, genelde siteler daha ucuz olduğu için öyle dedim.

Kullanmadığım siteleri önermek istemem, ByNoGame ve DMarket haricinde bir şey kullanmadım. Trustpilot sitesinden, baktığınız sitenin güvenilirliğini inceleyebilirsiniz.

Oyuna yeni başladıysan eğer ilk iş olarak cs'yi çöp kovasına atıp mouse ile çift tıkla ve yukarıda yazan "Sil" butonuna bas. Bu şekilde hem mental sağlığın hemde genel sağlığın iyileşecektir.

Hocam FPS oyunlarina yeni baslamadim CS'ye yeni başladım. Valorant oynuyordum oncesinde. Pek fark olacagini sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…