CS2'de zemin siyah olarak görünüyor

Andonyadis1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, RX560 ekran kartı A10 7890k işlemci 8 GB RAM 600 watt PSU'ya sahibim Counter-Strike 2'ye giriş yapınca oyundaki dokuları yenilenmiyor bir maça girince duvarlar görünmüyor yokmuş gibi. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Steam'den oyun dosyasının bütünlüğünü doğruladım geçmedi GPU'yu kaldırıp sitesinden en son sürümü yükledim geçmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kardeş, bu bilgisayarı yeni mi topladın eğer yeni topladıysan ve bu durumu ilk andan itibaren yaşadıysan bir ihtimal işlemci ekran kartını besleyemiyor olabilir, ikinci ihtimal driverda sıkıntı var, denetim masasından kaldırarak değil de DDU yazlımı aracılığıyla tekrar kaldırıp sıfırdan kurulum yapabilirsin. Bunlarda olmazsa bilgisayarın verdiği tepkilere göre elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

ilgin için çok teşekkür ederim dediğin gibi ddu ile kaldırıp baştan kuracağım driverları ben bu bilgisayarı ikinci el aldım birde

Merhaba kardeş, bu bilgisayarı yeni mi topladın eğer yeni topladıysan ve bu durumu ilk andan itibaren yaşadıysan bir ihtimal işlemci ekran kartını besleyemiyor olabilir, ikinci ihtimal driverda sıkıntı var, denetim masasından kaldırarak değil de DDU yazlımı aracılığıyla tekrar kaldırıp sıfırdan kurulum yapabilirsin. Bunlarda olmazsa bilgisayarın verdiği tepkilere göre elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
evet ddu ile kaldırıp tekrar bir driver yükledim her şey düzeldi cs 2 deyken artık dokular yuklenıyordu fakat bir hata aldım grafik ayarlarını açmaya çalışınca böyle bir hata ondan sonra tekrardan en yeni sürücüyü kurdum yine aynı şekilde cs2 sorunlu açıldı

Dosya Ekleri

• 1649940929421.png
    1649940929421.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
ilgin için çok teşekkür ederim dediğin gibi ddu ile kaldırıp baştan kuracağım driverları ben bu bilgisayarı ikinci el aldım birde

evet ddu ile kaldırıp tekrar bir driver yükledim her şey düzeldi cs 2 deyken artık dokular yuklenıyordu fakat bir hata aldım grafik ayarlarını açmaya çalışınca böyle bir hata ondan sonra tekrardan en yeni sürücüyü kurdum yine aynı şekilde cs2 sorunlu açıldı
Bu hata yanlış driveri kurduğunuzu söylüyor. https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-560 bu linkten kendi işletim sisteminize ait olan sürücüyü indirin.

Kardeş şöyle söyleyeyim bundan yaklaşık 6-7 sene önce AMD A-12 9800A işlemcim vardı. Yanında da R9 380 Ekran kartı kullanıyordum. CS2 yi bırak CSGO+ Discord açtığımda oyun fpsleri oynanılamayacak kadar düşüyordu yani sendeki işlemci bayağı eski bir işlemci o yüzden bırak cs yi csgo da bile bayağı sıkıntı yaratırdı zaten. Yani basitinden 1 2 oyun oynayacağım beni idare etsin diyorsan R5 2600 takabilirsen en azından işini görür. Uzun lafın kısası işmecinde 4 mb önbellek var o yüzden bayağı güçsüz o yüzden de bu tür sıkıntılarla karşılaşıyor olabilirsin. Başka fikri olan varsa da yazar zaten sana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı