CS2'deki hileci bilgisayara zarar verebilir mi?

waltuh wheit

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monitör:Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms
Mouse:Razer Viper Mini
Kulaklık:Razer Blackshark V2 X 7.1
Klavye:Steelseries Apex 9 Mini Mekanik Gaming Klavye
Yardım edin arkadaşlar CS'de hile açan birisi Discord'a çağırdı. Sövdüğüm için gittim şimdi logları alacağım falan diyor. Oyunum dondu internetim gitti. Ne oluyor yardım edin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardım edin arkadaşlar CS'de hile açan birisi Discord'a çağırdı. Sövdüğüm için gittim şimdi logları alacağım falan diyor. Oyunum dondu internetim gitti. Ne oluyor yardım edin?

Modemi resetle geçer IPni aldıysa internetine yük bindirim gitmesini sağlıyordur.

Bir ara cs2 de bir bug vardı şu oylama şeyi html ilemi ne çalışıyormuş. Birisi içine zararlı dosya atabiliyormus hatta videolarida var. Herhangi bir AV ile taramanizi öneririm.

Ama kaldırıldı yani öyle dediler yine de içiniz rahat olsun diye AV ile taratin derim.

Şu an PC'yi kapadım fişleri çektim PSU'yu kapadım modemi resetledim. Başka bir şey yapmalı mıyım çok korkuyorum.

Hileci tarafından bir şey indirip çalıştırmadıysanız sövmeye devam edebilirsiniz.

Sadece Discord'a girdim sese gel dedilerde gelmedim ama yani "logları alıyorum" dedi ve oyunum dondu internetim kesildi ondan sonra PC'yi kapadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı