CS2'deki kasalar nasıl nakite çevirilir?

Quikied

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bunu nasıl yapabilirim bileniniz var mı? Aracı site söyleyecekseniz güvenilir olmalı ve ne kadar komisyon aldığını da söylerseniz güzel olur.

Arkadaşlar selam. Bunu nasıl yapabilirim bileniniz var mı? Aracı site söyleyecekseniz güvenilir olmalı ve ne kadar komisyon aldığını da söylerseniz güzel olur.

CSFloat üzerinden paraya çevirmiştim. Tabii anlık olarak değil de satarak en sonunda çekmiştim. Sitede satarken %2 komisyon. Parayı çekerken de %5 komisyon var. Ek olarak ürünü satınca artık 1 hafta beklemelisin Steam'in en son trade güncellemesinden dolayı.

İtemsatışta satabilirsin. Site her satış için %3 komisyon kesiyor.

Ben genelde yaklaşık 3 yıldır byngoame i kullanıyorum alım ve satış işlemlerim için yüksek meblalarda bile sıkıntı olmuyor site güvenli bir site tavsiye ederim . yanlış hatırlamıyorsam %8-10 arası bi komisyon var

Oyuneksi önerebilirim İmorr ve jahreinin sponsoru yüzde 3 komisyon birde çekimde ayrı komisyon alınmıyor. Bize satı var fiyatı absürt düşürmeden alıyorlar ben 12 tane kasa sattım iyi sistemleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…