Çözüldü Steam CS2'deki takım arkadaşları Pso'da arkadaş olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mx999

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi ben kasa düşürdüm, CS2'den çıktım sonra pso girdim ve yanda Steam arkadaşlık listesi var Pso'da, bazılarını tanımıyorum, bunlar kim diye bakarken Deathmatch'de karşıma gelen adamda arkadaş listemde gözüküyordu. Steam listeme baktım kendi arkadaşlarım dışında hiç kimse yok, herhangi bir sorun olmaz değil mi?

Çözüm

Bende de var aynı olay. Merak etmeyin problem teşkil etmez, yüksek ihtimalle CS'deki son oynananlar listesini de gösteriyor sadece.

Bende de var aynı olay. Merak etmeyin problem teşkil etmez, yüksek ihtimalle CS'deki son oynananlar listesini de gösteriyor sadece.

Çözüm
Bu bir sorun değil, steam çevrimiçi arkadaşlarınızı gösteriyor. Yandan seçtiğinizde oyuna davet edebiliyorsunuz.

Bu bir sorun değil, steam çevrimiçi arkadaşlarınızı gösteriyor. Yandan seçtiğinizde oyuna davet edebiliyorsunuz.
Dostum, sen yanlış anlamışsın, cs'de son oynadığın insanlar gözüküyor, arkadaşın olmamasına rağmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…