Sessizzz Picopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Merhaba, harita mevcut fakat eskisi gibi ana sayfada ölüm maçı Dust 2 modu yok. Sonradan tekrar eklenir mi?
Merhaba, harita mevcut fakat eskisi gibi ana sayfada ölüm maçı Dust 2 modu yok. Sonradan tekrar eklenir mi?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 15 Haziran 2025 #2 Şu an onun yerine community mapleri var. O mapler gidince eklenir muhtemelen. Artı 0 Eksi
8 897669 Centipat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 1.197 Makaleler 1 Çözümler 17 15 Haziran 2025 #3 Dün rekabetçi girdim. Artı 0 Eksi
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.275 Çözümler 44 Yer Bursa 15 Haziran 2025 #4 Sessizzz dedi: Merhaba, harita mevcut fakat eskisi gibi ana sayfada ölüm maçı Dust 2 modu yok. Sonradan tekrar eklenir mi? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi ve seçkin modda var ölüm maçındada farklı haritaların olduğu guruplar var Dust 2 gurubunu seçerseniz rastgele ihtimalle haritada oynayabiliyorsun. Artı 0 Eksi
Sessizzz dedi: Merhaba, harita mevcut fakat eskisi gibi ana sayfada ölüm maçı Dust 2 modu yok. Sonradan tekrar eklenir mi? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi ve seçkin modda var ölüm maçındada farklı haritaların olduğu guruplar var Dust 2 gurubunu seçerseniz rastgele ihtimalle haritada oynayabiliyorsun.
xMcEFx Megapat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #5 Merhaba dostum. Ölüm Maçı'ndan seçilebilir haritaları kaldırdılar. 4'lü harita şeklinde random yaptılar. Geri gelir mi dersen, sanmam Artı 0 Eksi
Merhaba dostum. Ölüm Maçı'ndan seçilebilir haritaları kaldırdılar. 4'lü harita şeklinde random yaptılar. Geri gelir mi dersen, sanmam
KS KS Sessizzz Picopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #6 xMcEFx dedi: Merhaba dostum. Ölüm Maçı'ndan seçilebilir haritaları kaldırdılar. 4'lü harita şeklinde random yaptılar. Geri gelir mi dersen, sanmam Genişletmek için tıkla... Ben ölüm maçına alışmıştım özellikle dust 2 de, üzücü oldu. Artı 0 Eksi
xMcEFx dedi: Merhaba dostum. Ölüm Maçı'ndan seçilebilir haritaları kaldırdılar. 4'lü harita şeklinde random yaptılar. Geri gelir mi dersen, sanmam Genişletmek için tıkla... Ben ölüm maçına alışmıştım özellikle dust 2 de, üzücü oldu.
8 878782 Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 184 15 Haziran 2025 #7 Sessizzz dedi: Ben ölüm maçına alışmıştım özellikle dust 2 de, üzücü oldu. Genişletmek için tıkla... Cidden mi bee.. Hem senin adına hem de kendi adıma üzüldüm. Artı 0 Eksi
Sessizzz dedi: Ben ölüm maçına alışmıştım özellikle dust 2 de, üzücü oldu. Genişletmek için tıkla... Cidden mi bee.. Hem senin adına hem de kendi adıma üzüldüm.
KS KS Sessizzz Picopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #8 878782 dedi: Cidden mi bee.. Hem senin adına hem de kendi adıma üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Adamlar oyunu bırakalım diye ellerinden geleni yapıyorlar. Artı 0 Eksi
878782 dedi: Cidden mi bee.. Hem senin adına hem de kendi adıma üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Adamlar oyunu bırakalım diye ellerinden geleni yapıyorlar.