CS2'nin bu gidişatı ne olacak?

Prime Ghost

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2023
Mesajlar
1.133
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar CS2 hakkında biraz içimi dökmek istiyorum.
CS2'de XP kasıp bağlılık rozeti alıp rank atlamaya çalışıyorum fakat artık her maçımda kaybediyorum, istisnasız son 10 rekabetçi ve seçkin maçımıda kaybettim.
Kötü oynadığımdan değil takımda 1. veya 2. oluyorum ve 4,5 kill ile Clutch'lar da atıyorum fakat takımın kötü olmasından ve karşı tarafa sürekli wallhack hilesi gelmesinden gına geldi.
Bir oyuna eğlenmek için girer bir insan değil mi? Ama yok ben hiç eğlenmiyorum üstüne stres ve sinirden artık bıktım CS'den.
Sizlerede sorum var durumlar nasıl sizde?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

CS uzun zamandır bu halde. Seçkin için girip drobu alıp çıkıyorum. Pek bir şey değişeceğini sanmıyorum böyle devam edecek. Çok takıntılı değilsen ve sana stres yapıyorsa drobunu al çık hikayeli oyunlar falan oyna kafanı dağıtırsın
 
Binlerce saat oynadığım bir oyundu, artık drop düşürüp çıkıyorum. Valve'ın bile umursamadığı oyunu kendimiz ihya edemeyiz.
 
10.000 civarı seçkin puanım vardı, daha rahat oynuyordum. Sonra sezon falan çıkardılar ranklar sıfırlandı inanilmaz hileler geliyor. Oyunu bırakıp bırakmama arasindayim ben de şahsen.
 
Oynadığım son 10 maçın 8'i lose 2'si beraberlikte geçen hafta. Artık sarmamaya başladı. Drop al çık yapıyorum.
 
Eğer sıkıldıysan rekabetçi oyunlarla kendini daha fazla bunaltmana gerek yok piyasada onlarca oynanabilecek farklı farklı oyunlar var. Olmuyorsa, eğlenemiyorsan zorlama.
 
CS2'den hiçbir şey olmaz. Isteyen FACEIT giriyor. Mm giren de zaten yarısı trollüyor, eskisi kadar ciddiye alınmıyor artık oyun. Ben de FACEIT girecek kadar ciddi oynamak istemediğim için zaman öldürmeye giriyorum. Bakıyorum hile veya trol gelirse salıp eğlenceme bakıyorum.
 
Ya bende bi bağlılık rozeti almak için uğraşıyorum, arada faceit giriyorum rahatlıyorum ama işte xp kasamıyorum faceit'de, sanırım rozet için daha fazla zorlamayacağım, akıl sağlığım daha önemli
 
Valla ben CS'ye sadece drop için giriyorum, onun dışında oynanmıyor. Diğer FPS oyunlarına benzemiyor bayağı aim gerektiren bir oyun. FPS oyunu konusunda en iyisi BF1 benim için.
 

Sana 2 sorum var 1 Seçkin kaç k sın ve 2 güven faktörün nasıl onu söylemen lazım.

Ben 12K’yım, hiç hile gelmiyor. Tabii ki arada şüphelendiğim insanlar oluyor fakat adamın istatistiklerine bakıyorum; Faceit 10 level, 2200 Elo. Ve güven faktörüm çok iyi benim.

Hani günde 10 maç atıyorum, taş çatlasın 1 maç hile geliyordur. Ondan da sadece wallhack açan geliyor.

Rekabetçiye uzun zamandır girmedim, o konuda yorum yapamam. Ben genelde Seçkin oynuyorum.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…