CS2'nin hali ne olacak?

klyr

Centipat
Daha fazla  
Hacılar hile mi dersiniz, utanma olmasa faceit'e özel hile çıkartıp orada açacaklar. Bilgisayarı kötü diye VALORANT'a geçen çok büyük bir kitle mi dersiniz. Sunucular Rus dolu milletle iletişim kuramıyorsun. CS:GO'da rahat 120 fps alan ben CS2'de boş mapi dalgalı 20 FPS ile oynuyorum. Fizik güncellemesi cart curt milleti derecesizden globale çıkartmaz, önce Rus'lara özel sunucu açsınlar ki millet drop istediğinde SUKA BLYAAAT diye bağıran yaratıklar Avrupa sunucusunda azalsın. İyi Rus'ta gördüm evet ama 100 maçta 100 tane gördüysem 3'ü falan iyi niyetli oluyor. Param olsa CS 1.6'yı en az 1000 saat yapıcam ama o para da yok bende.

Bu kadar şikayetçiyseniz Xdefiant veya Valorant'a başlayın. Bedava olmalarına rağmen CS'den daha iyi oyunlar.

En başından tavsiye bırak kardeşim bu oyunu. Sinir stres olursun bir faydası da yok. Git hikayeli oyunlar oyna, film dizi izle kafanı dağıt. Ama anlıyorum halinden bu kadar popüler bir şey illa oynamak istiyorsun. Oyun zaten çekilmez sen de imkanların olmadığı için kötü sistemle daha da çok kanser oluyorsun. İleride güzel bir bilgisayarın olur oyunu rahat rahat oynarsın umarım. Hileler asla bitmeyecek çünkü Valve de bundan para kazanıyor. Ayrıca Faceit'de de hileler dolu, ne kadar Mevlana gibi dönmeseler de legit oynar şekilde varlar emin ol. Geçen Faceit birincisi hile çıktı da banlandı. Oyunun optimizasyonu bence iyi. Eski sistemlerin boğulması normal.

Faceit'te hile yok.

FPS değerleri gayet yerinde, CS:GO 25, CS2 5 senelik bir motorda geliştirildi.
Hile oranının artmasına karşın faceit örneği verdim biliyorum hile almazlar.

Faceit'te hile mile yok, 400'e yakın maçım var toplasan 5 kere gelmemiştir.

Bu kadar şikayetçiyseniz Xdefiant veya Valorant'a başlayın. Bedava olmalarına rağmen CS'den daha iyi oyunlar.
Valorant oynuyorum zaten hocam. Xdefiant önerisi için teşekkürler

Faceitte hile mile yok, 400'e yakın maçım var toplasan 5 kere gelmemiştir.
Sisten hs yememiş olman, t spawndan bhop ile ctye gelen olmaması ya da adamın saniyede 700 derece hızla açı taramamış olması hile olmadığını göstermez. Faceit bypass eden hileler de var.

FACEIT gibi 3.parti uygulamada hile açılmıyor.
Koskoca Valve'in oyununda hile açılıyor çok garip durum ? Sadece kasa almak için girin kafanız daha rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…