CS2'nin hilelerden geçilmeyeceği gerçeği

Deluxonik

Hectopat
Daha fazla  
Selam, oyun tam bir releaseye geçiş yapacak ve hala anti-cheat hakkında VAC Live harici bir bilgiye sahip değiliz ki VAC Livenin bir etkisi yok direkt. Açık Betadayken bile hileler doluşmuş durumda. Yanlış bilmiyorsam (düzeltebilirsiniz yanlışsam) Overwatch sistemi ile alakalı bir datamine bile çıkmadı. Anti-cheat hakkında bir gelişme yok. İnsanların hevesini kırmak istemiyorum ama benim fikrimce bu oyun boş hype kazandı ve tam bir fiyasko olacak, insanlar istediklerini bulamayacak. Siz ne düşünüyorsunuz?

Herhalde Valorant'daki sistem var hileci gelince maç iptal oluyor zaten ben normal CS oynayacağım için sıkıntı yok.

evet gene hileler olur knk valve bundan baya para kaldırıyor aslında ama belki tahminimce biraz daha iyi bir hile koruma sistemi olur ya cok iyi olmasada

Valve anticheati genelde becerebilen bir şirket değil. Ancak CS2 betasında geçirdiğim yaklaşık 70 saatte herhangi bir hileciyle karşılaşmadım.

CS:GO'da da aynı şekilde, trust factorunuz yüksek ise hile gelmez lakin bu hilelerin olmadığı manasına gelmiyor. Bence boş bir hype kazandı ve çoğu yeni oyuncuyu sırf bu yüzden kaybedecek valve.

Valve anticheati genelde becerebilen bir şirket değil. Ancak CS2 betasında geçirdiğim yaklaşık 70 saatte herhangi bir hileciyle karşılaşmadım.
Şuan 1 hile sağlayıcısı harici hiçbir sağlayıcı hile sağlamıyor lakin VAC'da bir değişim yok ve daha farklı firmalar hile sağlamaya başlayacak. Ben hileci sayısında artış olacağını düşünüyorum.

Hocam bugün çıkıyor dediler şu anda benim CS girmiyor gece 12 de falan mı çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…