CS2'nin hilelerden geçilmeyeceği gerçeği

CS:GO'da da aynı şekilde, trust factorunuz yüksek ise hile gelmez lakin bu hilelerin olmadığı manasına gelmiyor. Bence boş bir hype kazandı ve çoğu yeni oyuncuyu sırf bu yüzden kaybedecek valve.
CS2'de 20 vuran ben, CS:GO'da 40 falan vuruyorum. CS2'de adamın kafasına aimi koyuyorum, mermi gitmiyor. Yani sadece kafanız gözükecek şekilde ince kesiyorsanız (Mirage'de Short'dan Connector falan kesiyorsanız) Connectar'dan sizi vurmaları çok ama çok zor.
Hocam bugün çıkıyor dediler şu anda benim CS girmiyor gece 12 de falan mı çıkacak.
Vallahi bilmiyorum, CS2 girmiştim 1 saat önce. Rank maçımdı, 10K olacaktım. Maçtan bir anda attı. Sunucu bakımı var sanırım.
 
Hile engellenebilir bir şey değil bu tarz oyunların hepsi böyle şimdi gelir valorant böyle değil diyenler fakat burda işin içine ELO giriyor Trust Factor geliyor bunlardan yana hesabı iyi olan adama zaten CS'de bile hile gelmiyor.
 
Hileler bir gerçek olarak kalmaya devam edecek direkt hilelerin geliştirilmiş beta versiyonları olduğunu biliyorum ve görüyorum. Coderlar VAC sisteminin çok değişmediğini sadece oyundan bilgi almanın daha karmaşık olduğunu ve zaman geçtikçe çözüleceğini söylüyor. Vacnet sistemi de yıllar geçmeden çok işe yarayacak bir sistem değil. Hileler eğer Vanguard gibi bir sisteme geçilmezse varlığını sürdürecektir.
 

CS de ben 2 yıldır hile görmüyorum maçlarımda.
 
VAC yanlış bilmiyorsam user seviyesinden çıkmayacak diye birşey vardı -o tarz bir söz-. İmkansız olduğunu düşünüyorum.
Trust factoru düşük olan insanlara geliyor, düşük olanlardan kastım oyuna aşırı fazla emek vermemiş ve para atmamış insanlar.
Gayet te gelişme yok. Maç içinde banlanmalara çok kez şahit oldum. VAC Livenin olayı sadece maçı bitirmesi. VAC Liveden ban yemek için hesabın flaglenmesi ve rage tarzı bir hilenin kullanılması lazım. Çok toz pembe anlatıldı
 
Hocam siz ne bekliyorsunuz tam olarak?

Zaten maç bittiği zaman kullanıcı VAC ban yemiş oluyor ve bir daha VAC'lı sunucularda oynamıyor.
Zaten olan bir olay bu. CS:GO'da da vardı ama maç bitmiyordu. O eleman VAC yiyecek duruma gelmişse her halükarda yiyor. Sistemde bir yenilik yok yani. İnsanlar woooooow diyerek karşıladı bunu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…