CS2'nin optimizasyonu kötü mü?

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Merhabalar, daha bugün CS2 kurdum. En azından 120-150 FPS arası beklerken CS'de 80-120FPS arası alıyorum ve hoşuma gitmedi bu durum Optimizasyon kaynaklı mı yoksa 3050Ti kaldıramıyor mu, anlamadım. 3060 ile de 140-170 FPS alıyordum tamam da en yüksek grafiklerdeydim. Bunda orta-yüksekteyim bir de.

3050Ti
11400H
16 GB 8x2 RAM

CS2'nin optimizasyonu çıktığından beri kötü, düzelttiklerini de sanmıyorum açıkçası.

Grafikleri düşürün hocam oyunda bir etkisi olmuyor zaten ama son güncellemeden sonra bir FPS sorunu olmaya başladı gaben düzeltmeli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ve düşüğe aldığınızda 3050 benim laptopum genelde 120 oluyor.

Gayet normal hocam değerler. CS2'nin optimizasyonu berbat. R6 oynarken bile 144FPS sabit alıyorum orta ayarlarda ama CS2'de orta-düşük ayarlarda 144 FPS göremiyorum bile.

Evet maalesef rezalet bir optimizasyonu var. CS:GO zamanında GT1030 kartım bile 150-200 FPS arasında alırken şimdi OC yaptığım halde 100'ü geçmiyor. Bu konuda acilen çalışma yapılması gerek ancak Valve'ın pek de umurunda değil gibi bu durum.

Oyun o kadar berbat ki fark edersiniz "Tab" basınca 40-50 FPS düşüyor

Vallahi hocam PUBG'de gördüğüm %30 GPU (ağır bir darboğaz sanırsam moddan dolayı) kullanımından sonra ikinci şok oldu CS2 Birazdan grafik kısıp deneyeceğim.

Optimizasyonu gerçekten berbat.
Ben de benzer bir sistemdeyim değerleriniz normal.
Fakat ben şu an aktif olarak Atlas OS kurdum ve 150-200 FPS arası alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…