CS2'ye güncelleme geldi

arasmaras

Hectopat
Yer
東京
Glock.
Pompalılar.
Deagle.
AK-47
Gibi silahların çekiş animasyonu değişti ve şarjor değiştirirken AK-47 gibi silahların sesi değişti.
Inferno ve overpass gibi maplerde hatalar düzeltildi.
Güzel bir güncelleme olmuş.

Glock'un silah çekişi ve AK-47 sesi haricinde genel olarak iyi bir güncelleme olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nişan alma ne durumda? Halen bozuk mu?

Yeni animasyonlar ne kadar alışmaya çalışaçak olsakta kesinlikle çok yapay duruyor. Bu oyunun dinamiğinde sorunlar var.

@Ozan ÇAKMAK, alışılır. Mesele değil de kafaya nişan alınca isabet almaması gibi sorunlar var ve CS için büyük sorun bunlar.

Çekiş animasyonları özellikle keleşte mobil oyun gibi duruyor ne gerek vardı yani

Ben çok beğenmedim şahsen oyun daha çok mobil oyun gibi olmuş animasyonlar ak ve Deagle dışında beğenedim.

Su oyuna gelmesi gereken bir sürü map, oyun modu ve mermi gitmeme saçmalığını düzeltmeleri gerekirken dandik animasyonlar getiriyorlar ya.

AWP mahvolmuş, silahın o sertliği gitmiş. Tok hissettirmiyor.

Yani herşeyi hallettik her şey muazzam bir tek animasyonlar mı problemdi yani Şahsi düşüncem bu oyunun sanırım yavaş yavaş sonuna geliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…