Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 16 Ağustos 2023 #21 Gokberk_DRY dedi: İnsanda zevk bırakmadılar cikacak diye zevkle bekledik cikmadi zevkide kalmadi artik. Genişletmek için tıkla... FPS oyununa tonla detay ekliyorlar. Amacımız yüksek FPS kazanmak adam vurmak. Böyle sistem gereksinimleride artıyor.
Gokberk_DRY dedi: İnsanda zevk bırakmadılar cikacak diye zevkle bekledik cikmadi zevkide kalmadi artik. Genişletmek için tıkla... FPS oyununa tonla detay ekliyorlar. Amacımız yüksek FPS kazanmak adam vurmak. Böyle sistem gereksinimleride artıyor.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 16 Ağustos 2023 #22 Berk Count dedi: Bu zam bizim bölgeye özel kur zamı. Alakası yok. Genişletmek için tıkla... Steam kur fiyatı değişmedi? Onunla alakası olduğunu sanmıyorum.
Berk Count dedi: Bu zam bizim bölgeye özel kur zamı. Alakası yok. Genişletmek için tıkla... Steam kur fiyatı değişmedi? Onunla alakası olduğunu sanmıyorum.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Ağustos 2023 #23 Oikkesh dedi: Adamlar net bir tarih vermedi size, kendi kendinize gelin güvey oldunuz. Genişletmek için tıkla... Bu yaz gelecek diyince insan bi heyecanlanıyor tabii. 21 Ağustos diyor büyük bir çoğunluk bakalim. Benim yana yana beklediğim bir şey değil zaten CS2 nedense. Sıfır heyecan.
Oikkesh dedi: Adamlar net bir tarih vermedi size, kendi kendinize gelin güvey oldunuz. Genişletmek için tıkla... Bu yaz gelecek diyince insan bi heyecanlanıyor tabii. 21 Ağustos diyor büyük bir çoğunluk bakalim. Benim yana yana beklediğim bir şey değil zaten CS2 nedense. Sıfır heyecan.
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 16 Ağustos 2023 #24 Oikkesh dedi: Adamlar net bir tarih vermedi size, kendi kendinize gelin güvey oldunuz. Genişletmek için tıkla... Cantuğ abim sağ olsun bağıra bağıra merak ettirtti.
Oikkesh dedi: Adamlar net bir tarih vermedi size, kendi kendinize gelin güvey oldunuz. Genişletmek için tıkla... Cantuğ abim sağ olsun bağıra bağıra merak ettirtti.
SoloTÜRK01 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #25 pr1me dedi: Merhaba hocalarım. CS2 yazın çıkacak dendi. Yazın ne güzel oynarız diyorduk. Fakat yaz bitti okul açılacak neredeyse hala ses yok. Ne oldu CS2'ye? Genişletmek için tıkla... 11. Yıldönümünde çıkacağına dair söylentiler var. Wplayer dedi: Ben GTA 6'yı bekliyorum nöbetim daha çok sürecek galiba Genişletmek için tıkla... Allah sabır versin
pr1me dedi: Merhaba hocalarım. CS2 yazın çıkacak dendi. Yazın ne güzel oynarız diyorduk. Fakat yaz bitti okul açılacak neredeyse hala ses yok. Ne oldu CS2'ye? Genişletmek için tıkla... 11. Yıldönümünde çıkacağına dair söylentiler var. Wplayer dedi: Ben GTA 6'yı bekliyorum nöbetim daha çok sürecek galiba Genişletmek için tıkla... Allah sabır versin