Y Yusuf Ethem Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #1 Merhaba, abimin Steam hesabına 7 ay sonra seçkin almayı düşünüyorum. Kendisi toplamda 300 saat seçkinsiz CS:GO oynadı. Seçkini alırsam rozet gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2023
Merhaba, abimin Steam hesabına 7 ay sonra seçkin almayı düşünüyorum. Kendisi toplamda 300 saat seçkinsiz CS:GO oynadı. Seçkini alırsam rozet gelir mi?
N1ght5 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #2 Yusuf Ethem dedi: Merhaba, abimin Steam hesabına 7 ay sonra seçkin almayı düşünüyorum. Kendisi toplamda 300 saat seçkinsiz CS:GO oynadı. Seçkini alırsam rozet gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelir. Artı -2 Eksi
Yusuf Ethem dedi: Merhaba, abimin Steam hesabına 7 ay sonra seçkin almayı düşünüyorum. Kendisi toplamda 300 saat seçkinsiz CS:GO oynadı. Seçkini alırsam rozet gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelir.
M MisterBunny Femtopat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #3 Bildiğim kadarı ile gelmiyor ama emin değilim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Aralık 2023 #4 Gelmez, sadece CS2 çıkmadan önce seçkine sahip olan kişilere verildi. Artı 0 Eksi
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2023 #5 ardanoir dedi: Gelmez, sadece CS2 çıkmadan önce seçkine sahip olan kişilere verildi. Genişletmek için tıkla... CS 2'nin tam çıkış yaptığı hafta aldığım Prime hesaba da geldi. Sadece çıkmadan önce sahip olanlara değil. O dönemden sonra bir hesap daha aldım ona gelmedi mesela. Artı 0 Eksi
ardanoir dedi: Gelmez, sadece CS2 çıkmadan önce seçkine sahip olan kişilere verildi. Genişletmek için tıkla... CS 2'nin tam çıkış yaptığı hafta aldığım Prime hesaba da geldi. Sadece çıkmadan önce sahip olanlara değil. O dönemden sonra bir hesap daha aldım ona gelmedi mesela.
KS KS Y Yusuf Ethem Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #6 Arkadaşlar konuyu çözdüm. Sanırım geliyor bir arkadaşımın kuzeni aynı şekilde seçkin almış ve rozeti gelmiş Artı 0 Eksi
Arkadaşlar konuyu çözdüm. Sanırım geliyor bir arkadaşımın kuzeni aynı şekilde seçkin almış ve rozeti gelmiş
Emregndnz Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #7 Yusuf Ethem dedi: Arkadaşlar konuyu çözdüm. Sanırım geliyor bir arkadaşımın kuzeni aynı şekilde seçkin almış ve rozeti gelmiş. Genişletmek için tıkla... O hesapta CS:GO oynandıysa CS2 de alınan seçkin veriyor rozeti benden yakın bir zamanda aldım seçkini geldi rozet. Artı 0 Eksi
Yusuf Ethem dedi: Arkadaşlar konuyu çözdüm. Sanırım geliyor bir arkadaşımın kuzeni aynı şekilde seçkin almış ve rozeti gelmiş. Genişletmek için tıkla... O hesapta CS:GO oynandıysa CS2 de alınan seçkin veriyor rozeti benden yakın bir zamanda aldım seçkini geldi rozet.
dwonnu Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 8 gb i5 10th 16 GB Ram 2666 mhz H410m S2H V2 Anakart Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #8 Yusuf Ethem dedi: Merhaba, abimin Steam hesabına 7 ay sonra seçkin almayı düşünüyorum. Kendisi toplamda 300 saat seçkinsiz CS:GO oynadı. Seçkini alırsam rozet gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet dün seçkin aldım ve CS:GO müzik kitiyle rozeti geldi ama CS:GO'ya 1 kere giriş yapmanız gerekmekte. Artı 0 Eksi
Yusuf Ethem dedi: Merhaba, abimin Steam hesabına 7 ay sonra seçkin almayı düşünüyorum. Kendisi toplamda 300 saat seçkinsiz CS:GO oynadı. Seçkini alırsam rozet gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet dün seçkin aldım ve CS:GO müzik kitiyle rozeti geldi ama CS:GO'ya 1 kere giriş yapmanız gerekmekte.
Karamelmert Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #9 Yusuf Ethem dedi: Merhaba, abimin Steam hesabına 7 ay sonra seçkin almayı düşünüyorum. Kendisi toplamda 300 saat seçkinsiz CS:GO oynadı. Seçkini alırsam rozet gelir mi? Genişletmek için tıkla... ne işe yarıyo ki o rozet bende var anlamı ne oluyor Artı 0 Eksi
Yusuf Ethem dedi: Merhaba, abimin Steam hesabına 7 ay sonra seçkin almayı düşünüyorum. Kendisi toplamda 300 saat seçkinsiz CS:GO oynadı. Seçkini alırsam rozet gelir mi? Genişletmek için tıkla... ne işe yarıyo ki o rozet bende var anlamı ne oluyor
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 460 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #10 Karamelmert dedi: Ne işe yarıyor ki o rozet bende var anlamı ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece gorunus baska amacı yok. Artı 0 Eksi
Karamelmert dedi: Ne işe yarıyor ki o rozet bende var anlamı ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece gorunus baska amacı yok.