G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 607 Perşembe 10:25 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artık 5 kırmızı enderlikte skin karşılığında bıçak ve eldiven alabiliyorsunuz. Takas kontratında fırsattan istifade eden Çinliler 5 dolarlık kırmızı skini 35 dolara satıyor şu anda, skin piyasası çok karıştı herkes panikte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artık 5 kırmızı enderlikte skin karşılığında bıçak ve eldiven alabiliyorsunuz. Takas kontratında fırsattan istifade eden Çinliler 5 dolarlık kırmızı skini 35 dolara satıyor şu anda, skin piyasası çok karıştı herkes panikte.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.863 Çözümler 95 Perşembe 10:29 #2 Market allak bullak oldu, diyecek söz bulamıyorum.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 607 Perşembe 10:35 #3 Hlina dedi: Market allak bullak oldu, diyecek söz bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, en kötü 2 dolarlık kırmızı skin bile 30 dolar oldu, bıçak fiyatları 100 dolara indi bile. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 10:28
Hlina dedi: Market allak bullak oldu, diyecek söz bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, en kötü 2 dolarlık kırmızı skin bile 30 dolar oldu, bıçak fiyatları 100 dolara indi bile.
zStache Kilopat Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 223 Çözümler 2 Yer California Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer Perşembe 10:40 #4 Trade-uplar için geçen hafta aldığım covert tier'lerden ettiğim kâr şuan $5000 seviyesinde.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.311 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD Perşembe 10:48 #5 ★ Paraşüt Kordonu Saplı Bıçak | Gece Çizgisi 67.59 dolara aldım.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 607 Perşembe 10:50 #6 steelumut dedi: ★ Paraşüt Kordonu Saplı Bıçak | Gece Çizgisi 67.59 dolara aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, sizce dahada düşer mi?, kırmızı skin almak şuanlık mantıklı değil gibi.
steelumut dedi: ★ Paraşüt Kordonu Saplı Bıçak | Gece Çizgisi 67.59 dolara aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, sizce dahada düşer mi?, kırmızı skin almak şuanlık mantıklı değil gibi.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.311 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD Perşembe 10:50 #7 Gabriel Barsch dedi: Hayırlı olsun hocam, sizce dahada düşer mi?, kırmızı skin almak şuanlık mantıklı değil gibi. Genişletmek için tıkla... Şu an 85 dolar oldu, aldığım bıçak umarım düşmez.
Gabriel Barsch dedi: Hayırlı olsun hocam, sizce dahada düşer mi?, kırmızı skin almak şuanlık mantıklı değil gibi. Genişletmek için tıkla... Şu an 85 dolar oldu, aldığım bıçak umarım düşmez.
S Sabitar Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:50 #8 steelumut dedi: ★ Paraşüt Kordonu Saplı Bıçak | Gece Çizgisi 67.59 dolara aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bıçak çekmek için erken gibi çünkü daha fiyatlar tam oturmadı düşenlerinde artacağını sanmam
steelumut dedi: ★ Paraşüt Kordonu Saplı Bıçak | Gece Çizgisi 67.59 dolara aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bıçak çekmek için erken gibi çünkü daha fiyatlar tam oturmadı düşenlerinde artacağını sanmam
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.311 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD Perşembe 10:51 #9 Sabitar dedi: Hocam bence bıçak çekmek için erken gibi çünkü daha fiyatlar tam oturmadı düşenlerinde artacağını sanmam Genişletmek için tıkla... Bir anlık şeyle aldım ya umarım düşmez.
Sabitar dedi: Hocam bence bıçak çekmek için erken gibi çünkü daha fiyatlar tam oturmadı düşenlerinde artacağını sanmam Genişletmek için tıkla... Bir anlık şeyle aldım ya umarım düşmez.
G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 607 Perşembe 10:54 #10 steelumut dedi: Bir anlık şeyle aldım ya umarım düşmez. Genişletmek için tıkla... Keşke benim de bütçem olsa da alsam 1 tane bıçağımın olmasını isterdim oyunda.
steelumut dedi: Bir anlık şeyle aldım ya umarım düşmez. Genişletmek için tıkla... Keşke benim de bütçem olsa da alsam 1 tane bıçağımın olmasını isterdim oyunda.