CS2'yi Mangohud ile başlatmaya çalışınca çöküyor

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
38
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Mangohud'un Github sayfasında sorunu "Diğer hiçbir oyunda böyle bir sorun olmuyor, yalnızca CS2'de oluyor ve sorunu çözemiyoruz." diyerek kapattı Mangohud ekibi.

CS2'yi Mangohud ile çalıştırabilen var mı aranızda? Belki eski sürümlerden birini deneyince çalışır ama bilemiyorum.

Steam'den "Oyna." butonuna basıldığında oyun başlatılıyor olarak görünüyor, anında kapanıyor.

@Rona @ensareis @403976 @erengore

MangoHud'un GitHub sayfasında sorunu "Diğer hiçbir oyunda böyle bir sorun olmuyor, yalnızca CS2'de oluyor ve sorunu çözemiyoruz." diyerek kapattı MangoHud ekibi.

CS2'yi MangoHud ile çalıştırabilen var mı aranızda? Belki eski sürümlerden birini deneyince çalışır ama bilemiyorum.

Steam'den "Oyna." butonuna basıldığında oyun başlatılıyor olarak görünüyor, anında kapanıyor.

CS2'yi Linux'ta birkaç ay önce çalıştırmayı denemiştim. Native sürümü rezaletti, proton sürümü de çok kararsız çalışıyordu. Şu an düzelmiştir muhtemelen ama saldım. Dual boot Windows varken uğraşmaya değer görmedim. MangoHud gibi programları da hiç kullanmadım.

Mangohud özelinde bilgim yok ama bu tür şeyler CS2'nin çökmesine sebep oluyor. CSGO'da kullanılan başlatma seçenekleri bile CS2'de çökmeye sebep oluyor bazen.
Yani sıkıntı MangoHud değil de CS2 olabilir.

Son düzenleme:
Mangohud'un Github sayfasında sorunu "Diğer hiçbir oyunda böyle bir sorun olmuyor, yalnızca CS2'de oluyor ve sorunu çözemiyoruz." diyerek kapattı Mangohud ekibi.

CS2'yi Mangohud ile çalıştırabilen var mı aranızda? Belki eski sürümlerden birini deneyince çalışır ama bilemiyorum.

Allow 3rd Party Software olayı vardı. Onu yaptınız mı? Windows'ta OSD uygulamalarında işe yarıyor. Linux'ta da belki yazılması mantıklı olabilir.

Allow 3rd Party Software olayı vardı. Onu yaptınız mı? Windows'ta OSD uygulamalarında işe yarıyor. Linux'ta da belki yazılması mantıklı olabilir.
Olmadı hocam. Açılacak gibi biraz daha uzun süre durdu Oyna butonuna basınca ama yine açılmadı.

Az once native versiyonda denedim, sorunsuz calisiyor bende. Hem Steam hem de MangoHud flatpak ile kurulu.
Flatpak değil normal sürüm kullanıyorum hocam. Üşenmezsem Flatpak sürümüyle deneyip dönüş yapayım. Akşama yaparım muhtemelen.

Flatpak sürümü ile de işe yaramadı. :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı