Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani bu rütbe atlamayla uğraşılacağına bir gün asgari maaş karşılığı çalışılsa daha mantıklı olur... 10 liralık kasa da düşebiliyor bundan 30 liralık da çünkü. 3-4 saat veya her ne kadarsa rütbe için oynanacağına 9 saat çalış 400'ünü al geç. Ülke zaten kötü tamam da bu oyun cidden 2014'ten beri oynamış bırakmış biri olarak çok boş bir şey diyebilirim be abi. Sebebiyse insanları bıçak mıçak gibi şeylerle kandırıp kendine para harcatması. O satılan milyonlarca kasanın sadece yüzde birkaçından çıkıyor o bıçaklar, skinler... Kasa alıp kar etmek için yatırım yapanlar oluyor, oyunun piyasası güzel evet para katlaması kolay lakin sadece parası olan o parayı katlayabiliyor. iBP stickerları, kasalar, cbble paketleri. Bunların hepsi kaç yılda bu seviyelere geldi, zaten 2015'te dolar alsan aynı şekilde gene katlamıştın parayı. E gerçek hayatta da zaten paran varsa borsada da katlayabilirsin. Kasa yerine hisselere de yatırım yapabilirsin. Haftalık 1 dolarlık kasa veriyor ama onun için "değerli" 3-4 saatini alıyor itinayla. 1 dolar nedir ki olm, atıştırmalık parası yurtdışında. Zamanınızı gerçekten sizi geliştirip paraya ulaşmanızı sağlayacak şeylere harcayıp bunların 30-40 lirasını sallayın arkadaşlar, eğer keyif almayıp sırf para için girecekseniz girmeyin değmez bence. Yani fikir soran arkadaşa cevabım budur... ---Bu arada o 30-40 lirayı da steam market dışında harcayamıyorsun, gidip 3. parti sitelerle uğraşıp satman lazım cart curt. Steam market satarsan da komisyonu tak koyuyor. Adamlar kurmuş tekeli kafaları rahat yani. Bu arada cslounge zamanından beri oynuyorum, hatta cbble paketleri cart curt yatırım yapardım ben de; ama buna rağmen hayattan çalan boş bir muhabbet bence oyun piyasaları...-
2014'ten beri bravo kasası düşmedi bir tane tarafıma, bu da buraya not olsun ) Çıkanlara edenlere kapılıp hiç kasa masa kasmaya gerek yok, Gaben önce 250 fps'te input lag hissettiren oyununu çözsün a. Donanım monanım çok anlamam da cidden 250 fps alıp da akıcı hissettirmeyen başka bir oyun var mı allah aşkına biri yazsın, işlemci bazlı oyunların hepsi mi böyle a.