B blacx1 Centipat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 107 28 Temmuz 2023 #1 CS6'da açtığım resim pencere olarak geliyor. Eskisi gibi olmasını istiyorum. Ayarını düzeltebilir miyim?
CS6'da açtığım resim pencere olarak geliyor. Eskisi gibi olmasını istiyorum. Ayarını düzeltebilir miyim?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.670 Çözümler 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 28 Temmuz 2023 #2 Ne kadar eskisi gibi? Mesela Adobe photoshop 6'daki gibi mi? Yukarıda Pencere var ona tıkla, sonra şu sıraya göre tıklayabilirsin, sanırım bunu istiyorsun:
Ne kadar eskisi gibi? Mesela Adobe photoshop 6'daki gibi mi? Yukarıda Pencere var ona tıkla, sonra şu sıraya göre tıklayabilirsin, sanırım bunu istiyorsun:
B blacx1 Centipat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 107 29 Temmuz 2023 #3 Mert Can Urcan dedi: Ne kadar eskisi gibi? Mesela Adobe Photoshop 6'daki gibi mi? Yukarıda pencere var ona tıkla, sonra şu sıraya göre tıklayabilirsin, sanırım bunu istiyorsun: Eki Görüntüle 1880538 Genişletmek için tıkla... Kral teşekkür ederim gösterdiğin gibi yapınca oluyor, ama programı kapatıp açtığında sorun devam ediyor. Menüden ayarladım arkadaşlar. Sorun çözüldü. Son düzenleme: 16 Ağustos 2023
Mert Can Urcan dedi: Ne kadar eskisi gibi? Mesela Adobe Photoshop 6'daki gibi mi? Yukarıda pencere var ona tıkla, sonra şu sıraya göre tıklayabilirsin, sanırım bunu istiyorsun: Eki Görüntüle 1880538 Genişletmek için tıkla... Kral teşekkür ederim gösterdiğin gibi yapınca oluyor, ama programı kapatıp açtığında sorun devam ediyor. Menüden ayarladım arkadaşlar. Sorun çözüldü.