CSD version FPS arttırır mı?

eymenus_er

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, internette ekran kartına RAM verirsek FPS yükseleceğini söylüyorlar. Bunu da kayıt defteri yöneticisinden CSD version ile yapılıyormuş. Bu işlem faydalı mı? FPS arttır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarından yapınca performansa etkisi var mı? Ve nasıl yapılıyor?

BIOS ayarlarından yaptığınız RAM verme işlemi grafik kartı performansı yönünden artısı olabilir ama RAM verdiğiniz için RAM performansı düşecektir onboard bir grafik kartıyla zaten fazla bir performans beklemek yanlış olur onboard grafik kartları oyun yönünde çok vasat kalıyor. BIOS menüsüne girin onboard gibi seçenek olması lazım oradan zaten ayarlanabiliyor.

RAM'ım 8 GB ya aslında benim bunu sorma amacım ben Fortnite oynuyorum ama tam performans alamadığım için 30 FPS 35 FPS arası oynuyor beni tatmin etmiyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu vidoda adam 40 50 60 civari yüksek ayarlarda oynuyor oyunu ben Minecraft gibi kare kare oynuyorum 30 FPS ve drop giriyor bu benim canımı sıkıyor

Eğer video başlığına dikkat ederseniz, bu arkadaş harici bir ekran kartı kullanmakta ama sizin ekran kartınız dahili bu performansı almanız mümkün gözükmüyor. Tek çareniz sistem bileşenleriniz ile uyumlu bir ekran kartı almak hatta yapabiliyorsanız sistemi yenilemek bunun dışında size önerebileceğim bir çözüm yok.

Benim iki ekran kartım var.

Harici ekran kartımda MX130 2 GB her şeyim aynı adamla.

Benim iki ekran kartım var.

Eki Görüntüle 773104

Harici ekran kartımda MX130 2 GB her şeyim aynı adamla.

Harici ekran kartının hiçbir şekilde boyutunda bir değişiklik yapılamaz.
Ekran kartınızın oyun özelliklerini karşılayıp karşılamadığını kontrol edin. Oyunun Update alması istediği sistem özelliklerinin değişmesine neden olabilir?

Diğer sefer tam dikkat etmedim kusura bakmayın elimde aynı ekran kartına ve işlemciye sahip bir bilgisayarım var. Fortnite açıp oynadım ve çok nadir 60 FPS'in altına indi onun dışında rahatlıkla oynadım.
Ayarlar şu şekildeydi.
1280x720
Kare hızı sınırı: 60 FPS
3D çözünürlüğü: 100%
Görüş uzaklığı: Destansı
Gölgeler: Kapalı
Kenar yumuşatma: Orta
Kaplamalar: Orta
Efektler: Düşük
Dikey Senkronizasyon: Kapalı
Hareket Bulanıklığı: Kapalı
Bu ayarlarla deneyin bir de bakalım siz kaç FPS alacaksınız eğer düşük FPS alırsanız bilgisayarınızda bir sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…