CS'de 3. parti programlar kullanıldığında performans nasıl düşmüyor?

AliArhan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazılım ve yapay zeka ile uğraşan birileri varsa beni aydınlatsın. Ben de bu sektörün içerisindeyim ancak aklımın almadığı bazı sorular var. İlk sorum su; sadece Arduino Uno kullanarak aimbot yapanlar var. Bunlar Arduino'yu muhtemelen klavye mouse gibi donanımlar olarak gösteriyorlar çünkü gerçek manada bir aimbot için iyi bir işlemci gerekir ki Arduino'da o yok. Ha bir de bu aimbot u yolo modelleri ile çalıştırdıklarını gösteriyorlar fakat anlamadığım nokta şu; yolov5 benim bilgisayarımda çalışırken (işlemci üzerinde çalışıyor) sadece 5 FPS veriyor ve 5 FPS'yi de işlemcinin tamamını kullanarak veriyor. Ekran kartında çalıştıramadım fakat araştırdığım üzere GTX 1650 de 16 FPS civarı verebiliyor ama 16 FPS de 5 FPS de Online rekabetçi oyunlar için yetersiz ve donanımı tamamen kullanıyor. Yani bir yanda da oyun çalıştıracak donanım kalmıyor. Peki bu insanlar nasıl oluyor da hem oyunu oynarken hem de anlık yolo modeli ile aimbot yapabiliyor? Bu dediklerim yanlış anlaşılmasın, ben aimbot yapacağimdan değil hileyi ve hileciyi hiç sevmem. Sadece yolo modeli yoğun bir model ve bunu kullanarak nasıl yaptıklarını öğrenmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı