CS'de 4:3 yapınca pikselleşme oluyor

PaRaDoKs

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır 1920x1080 oynuyorum ve 4:3 oynarken daha rahat oynuyorum. Fakat 4:3 bir çözünürlük ile oynarken görüntü pikselleşiyor Black bar sorunu yok. Fakat bakıyorum diğer yayıncılar da 4:3 oynuyor fakat oyun 16:9 gibi net AMD kullanıyorum. Ne ayar yapmam gerek?

Bende de aynı sorun var 1280x1024'te oynuyorum diğer çözünürlüklere baktım 1440x1080'de bulanık değil ama 1280x1024'te bulanık ve FSR kapalı.

Bende de aynı sorun var 1280x1024'te oynuyorum diğer çözünürlüklere baktım 1440x1080'de bulanık değil ama 1280x1024'te bulanık ve FSR kapalı.
FidelityFX'in üzerinde bir ayar var PERFORMANS yazıyorsa KALİTE'ye alın. (tam adını hatırlayamadım kusura bakmayın)

FideltyFX ayarını disabled(high quality)'e alabilirsiniz.

FidelityFX'in üzerinde bir ayar var performans yazıyorsa Kalite'ye alın. (tam adını hatırlayamadım kusura bakmayın)
Dediğim gibi FSR kapalı.
-- Pardon yanlış anlamışım üzerinde yazmışsınız kalitede zaten.

Hocam bilemedim belki monitörünüz düşük çözünürlüğü desteklemiyor olabilir, diğer oyunlarda da pikselleşme oluyor mu düşük çözünürlükte?
Olmuyor, zaten CS:GO oynarken iyiydi bulanıklık yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…