musaberkk Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 CS'de dün kasa açtım ilk defa ve bıçak çıktı ama ben zaten bir şey çıkmaz diye kayıt almadım. Açtığım kasayı tekrar izleme gibi bir olay yok değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2025
CS'de dün kasa açtım ilk defa ve bıçak çıktı ama ben zaten bir şey çıkmaz diye kayıt almadım. Açtığım kasayı tekrar izleme gibi bir olay yok değil mi?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Temmuz 2025 #2 Hayır maalesef yok.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #3 Hayır, açtığın anda kayıt alman lazımdı. Öyle bir özellik yok. Ancak envanter geçmişi sayfasında, kasa açıp hangi eşyayı çıkarttığın gözüküyor. Bilmem işine yarar mı. Sign In steamcommunity.com
Hayır, açtığın anda kayıt alman lazımdı. Öyle bir özellik yok. Ancak envanter geçmişi sayfasında, kasa açıp hangi eşyayı çıkarttığın gözüküyor. Bilmem işine yarar mı. Sign In steamcommunity.com
musaberkk Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #4 wanetage dedi: Hayır, açtığın anda kayıt alman lazımdı. Öyle bir özellik yok. Ancak envanter geçmişi sayfasında, kasa açıp hangi eşyayı çıkarttığın gözüküyor. Bilmem işine yarar mı. Sign In steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... O işime yaramıyor. Kasa açılışını tekrar izlemek istemiştim. Ama yine de teşekkürler. Hayatımdaki bütün şansı kullandım heralde onda da kayıt almadım
wanetage dedi: Hayır, açtığın anda kayıt alman lazımdı. Öyle bir özellik yok. Ancak envanter geçmişi sayfasında, kasa açıp hangi eşyayı çıkarttığın gözüküyor. Bilmem işine yarar mı. Sign In steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... O işime yaramıyor. Kasa açılışını tekrar izlemek istemiştim. Ama yine de teşekkürler. Hayatımdaki bütün şansı kullandım heralde onda da kayıt almadım