CS'de aim olmadığı halde ban yemek

Makaleler
4
Bazen kafam dağılsın diye CS'de maça giriyorum. Arada bir pingim yükseliyor. Tam da çatışma sırasında denk geldi. CS guard 5 tane uyarı verdi otomatik ban yedim. Ama cidden hile değilim. Oynadığım server sanırım CS durağının kendi serverlarından TS3 adresi de yok. Acaba banımı nasıl kaldırtabilirim? Nereye ulaşabilirim? TW filan da verebilirim sorun yok.

Dostum onceden falan hile actiysan sebebi o olabilir ama yine de sen Steam'e mail at belki acilir sansini dene.

Dostum sen oyun içi CSD Guard banı yediysen modem res atarak düzeltebiliyorsun, fakat steamdan girip ban yediysen sadece o sunucuda oynayamazsın. TS3 sunucusunu bulup banını açtırman gerek, Steam banı yemedin.

Dostum sen oyun içi CSD Guard banı yediysen modem res atarak düzeltebiliyorsun, fakat steamdan girip ban yediysen sadece o sunucuda oynayamazsın. TS3 sunucusunu bulup banını açtırman gerek, Steam banı yemedin.
Hocam ben sadece serverdan ban yedim. Açtırmak isteme sebebim de genel anlamda aktif bir server olması. TS3 adresi sanırım yok serverın. Yine bir bakayım.

Hocam ben sadece serverdan ban yedim. Açtırmak isteme sebebim de genel anlamda aktif bir server olması. TS3 adresi sanırım yok serverın. Yine bir bakayım.
Sunucunun ipsini verin, gidip ts3 ipsini alayım ve size vereyim.

İyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…