Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 CS 1'de banlıydım hile kullandığım için, CS 2'yi yüklediğimde oyuna giriyor, af falan mı var?
H hegzabyte Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 Oyuna bildiğim kadarıyla herhangi bir ban affı gelmedi.
4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 1 Ekim 2023 #3 Learxy dedi: CS 1'de banlıydım hile kullandığım için, CS 2'yi yüklediğimde oyuna giriyor, af falan mı var? Genişletmek için tıkla... Banlı hesaptan kasa satabiliyor musun? Ona göre oyunu indirip deneyeceğim.
Learxy dedi: CS 1'de banlıydım hile kullandığım için, CS 2'yi yüklediğimde oyuna giriyor, af falan mı var? Genişletmek için tıkla... Banlı hesaptan kasa satabiliyor musun? Ona göre oyunu indirip deneyeceğim.
HopE1458 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 522 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 Learxy dedi: CS 1'de banlıydım hile kullandığım için, CS 2'yi yüklediğimde oyuna giriyor, af falan mı var? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir af duyurulmadı duyurmayı da düşünmüyolar.
Learxy dedi: CS 1'de banlıydım hile kullandığım için, CS 2'yi yüklediğimde oyuna giriyor, af falan mı var? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir af duyurulmadı duyurmayı da düşünmüyolar.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #5 hegzabyte dedi: Oyuna bildiğim kadarıyla herhangi bir ban affı gelmedi. Genişletmek için tıkla... bug felan oldu galiba oyuna girebiliyorum cs 1 de banlı olan hesabım ile 422470 dedi: Banlı hesaptan kasa satabiliyor musun? Ona göre oyunu indirip deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Denemedim hocam kasam yok
hegzabyte dedi: Oyuna bildiğim kadarıyla herhangi bir ban affı gelmedi. Genişletmek için tıkla... bug felan oldu galiba oyuna girebiliyorum cs 1 de banlı olan hesabım ile 422470 dedi: Banlı hesaptan kasa satabiliyor musun? Ona göre oyunu indirip deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Denemedim hocam kasam yok
H hegzabyte Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #6 Learxy dedi: bug felan oldu galiba oyuna girebiliyorum cs 1 de banlı olan hesabım ile Denemedim hocam kasam yok Genişletmek için tıkla... Rekabetçi girebiliyormusunuz?
Learxy dedi: bug felan oldu galiba oyuna girebiliyorum cs 1 de banlı olan hesabım ile Denemedim hocam kasam yok Genişletmek için tıkla... Rekabetçi girebiliyormusunuz?
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #7 HopE1458 dedi: Herhangi bir af duyurulmadı duyurmayı da düşünmüyolar. Genişletmek için tıkla... Nedense banlı olan hesabım CS 2 de banlı gözükmüyor. hegzabyte dedi: Rekabetçi girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet girebiliyorum hocam.
HopE1458 dedi: Herhangi bir af duyurulmadı duyurmayı da düşünmüyolar. Genişletmek için tıkla... Nedense banlı olan hesabım CS 2 de banlı gözükmüyor. hegzabyte dedi: Rekabetçi girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet girebiliyorum hocam.
HopE1458 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 522 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #8 Learxy dedi: Bug falan oldu galiba oyuna girebiliyorum CS 1 de banlı olan hesabım ile. Genişletmek için tıkla... Eğer girebiliyorsan iyi eğlenceler lütfen hile yapma.
Learxy dedi: Bug falan oldu galiba oyuna girebiliyorum CS 1 de banlı olan hesabım ile. Genişletmek için tıkla... Eğer girebiliyorsan iyi eğlenceler lütfen hile yapma.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #9 HopE1458 dedi: Eğer girebiliyorsan iyi eğlenceler lütfen hile yapma. Genişletmek için tıkla... Yok ya yapmam test için denedik sardı 4.oyunda banlanmıştım 4 sene önce
HopE1458 dedi: Eğer girebiliyorsan iyi eğlenceler lütfen hile yapma. Genişletmek için tıkla... Yok ya yapmam test için denedik sardı 4.oyunda banlanmıştım 4 sene önce
H hegzabyte Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #10 Learxy dedi: Nedense banlı olan hesabım CS 2 de banlı gözükmüyor. Evet girebiliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ne güzel hocam işte ama bir daha hile kullanmanızı tavsiye etmiyorum
Learxy dedi: Nedense banlı olan hesabım CS 2 de banlı gözükmüyor. Evet girebiliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ne güzel hocam işte ama bir daha hile kullanmanızı tavsiye etmiyorum