E Emretömek Zeptopat Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Oyunu açtığımda böyle olduğunu gördüm sildim yükledim ama olmadı.
Çözüm Kaan Güneş00 1 Mart 2025 Emretömek dedi: Eki Görüntüle 2435504 Oyunu açtığımda böyle olduğunu gördüm sildim yükledim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan çözünürlüğü değiştirirmisiniz? Eğer değiştiremiyorsanız NVDİA APP uygulamasına girerek GRAFİKLER sekmesine gelin. Ordan CS2'yi seçerek oyuna girmeden çözünürlük ayarlayabilirsiniz.
Emretömek dedi: Eki Görüntüle 2435504 Oyunu açtığımda böyle olduğunu gördüm sildim yükledim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan çözünürlüğü değiştirirmisiniz? Eğer değiştiremiyorsanız NVDİA APP uygulamasına girerek GRAFİKLER sekmesine gelin. Ordan CS2'yi seçerek oyuna girmeden çözünürlük ayarlayabilirsiniz.
Kaan Güneş00 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 549 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 Emretömek dedi: Eki Görüntüle 2435504 Oyunu açtığımda böyle olduğunu gördüm sildim yükledim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan çözünürlüğü değiştirirmisiniz? Eğer değiştiremiyorsanız NVDİA APP uygulamasına girerek GRAFİKLER sekmesine gelin. Ordan CS2'yi seçerek oyuna girmeden çözünürlük ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Emretömek dedi: Eki Görüntüle 2435504 Oyunu açtığımda böyle olduğunu gördüm sildim yükledim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan çözünürlüğü değiştirirmisiniz? Eğer değiştiremiyorsanız NVDİA APP uygulamasına girerek GRAFİKLER sekmesine gelin. Ordan CS2'yi seçerek oyuna girmeden çözünürlük ayarlayabilirsiniz.
8 897669 Centipat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 1.197 Makaleler 1 Çözümler 17 1 Mart 2025 #3 Çözünürlüğü kontrol eder misiniz hocam? Artı 0 Eksi
KS KS E Emretömek Zeptopat Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #4 Kaan Güneş00 dedi: Ayarlardan çözünürlüğü değiştirir misiniz? Eğer değiştiremiyorsanız NVIDIA App uygulamasına girerek grafikler sekmesine gelin. Oradan CS2'yi seçerek oyuna girmeden çözünürlük ayarlayabilirsiniz.Eki Görüntüle 2435514 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam düzeldi. Artı 0 Eksi
Kaan Güneş00 dedi: Ayarlardan çözünürlüğü değiştirir misiniz? Eğer değiştiremiyorsanız NVIDIA App uygulamasına girerek grafikler sekmesine gelin. Oradan CS2'yi seçerek oyuna girmeden çözünürlük ayarlayabilirsiniz.Eki Görüntüle 2435514 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam düzeldi.
Kaan Güneş00 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 549 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #5 Emretömek dedi: Sağolun hocam düzeldi Genişletmek için tıkla... Sorunu Çözdüğümü düşünüyorsanız Rapor kısmından çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Emretömek dedi: Sağolun hocam düzeldi Genişletmek için tıkla... Sorunu Çözdüğümü düşünüyorsanız Rapor kısmından çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.