CS'de FACEIT'te nasıl maça girilir?

Arkadaşlar bana FACEIT'te nasıl maça girerim, neler yapmalıyım, detaylıca bir anlatır mısınız?

Pek bir olayı yok yükleyip giriş yapıp FACEIT içinden maç arıyosunuz server seçiliyor oylamayla giriyosunuz maça ben bir kere denedim sadece zor değildi girmek.

İlk önce FACEIT hesabı oluştur, anticheat indir, eşleştirme kısmından maç arat, oyuna bağlan.

FACEIT hakkında merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.

Ben maçı aratıp buluyorum. Haritaları yasaklıyorlar ve bağlanma süreci geliyor. Ama ben bağlanma süreci 0 olmasına rağmen maça bağlanamıyorum. Ne yapmalıyım?

Hocam merhaba YouTube'da detaylı videoları var inceleyebilirsin.

YouTube'a baktım ama maça nasıl bağlanacağımla alakalı bir video bulamadım. O yüzden buraya detaylı öğrenmek için yazdım.

Tam olarak anlayamadım nasıl bağlanamıyorsunuz?

Ben maçı aratıp buluyorum. Haritaları yasaklıyorlar ve bağlanma süreci geliyor. Ama ben bağlanma süreci 0 olmasına rağmen maça bağlanamıyorum. Ne yapmalıyım?

YouTube'a baktım ama maça nasıl bağlanacağımla alakalı bir video bulamadım. O yüzden buraya detaylı öğrenmek için yazdım.

3 veya 5 dk süre içinde ya IP kopyalamanız ya da oyuna bağlana tıklamanız gerek.

Tam olarak anlayamadım nasıl bağlanamıyorsunuz?

3 veya 5 dk süre içinde ya IP kopyalamanız ya da oyuna bağlana tıklamanız gerek.

Bağlanma süreci başlıyor ama ben oyuna kendi atar diye düşünüyordum. Öyle bir şey olmuyor galiba. Bende o yüzden nasıl bağlanacağımı ve neler yapmam gerektiğini merak ediyorum. IP dediğiniz şeyi nereden kopyalayacağım? Nereye yapıştırmam gerekiyor?

Hocam öncelikle oyuna bağlan var ona tıklayınca otomatik bağlanıyor. İp ile bağlanma maçı bulduktan sonra IP gizli yanında copy var ona tıklıyorsunuz sonra oyun içinde konsola yapıştırıyorsunuz. Konsol kullanmayı bilmiyorsanız ayarlardan açılıyor.

Hocam öncelikle oyuna bağlan var ona tıklayınca otomatik bağlanıyor. İp ile bağlanma maçı bulduktan sonra IP gizli yanında copy var ona tıklıyorsunuz sonra oyun içinde konsola yapıştırıyorsunuz. Konsol kullanmayı bilmiyorsanız ayarlardan açılıyor.

Oyuna bağlana bastığımda sadece oyunu açıyor ama maça bağlanmıyor. IP ile bağlanmayı deneyeceğim. Konsol açmayı internetten öğrenebilirim. Eğer halledebilirsem size haber verebilirim. Teşekkürler şimdiden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı