Arkadaşlar bana FACEIT'te nasıl maça girerim, neler yapmalıyım, detaylıca bir anlatır mısınız?
Faceit hakkında merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.Arkadaşlar bana FACEIT'te nasıl maça girerim, neler yapmalıyım, detaylıca bir anlatır mısınız?
İlk önce FACEIT hesabı oluştur, anticheat indir, eşleştirme kısmından maç arat, oyuna bağlan.
FACEIT hakkında merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.
Hocam merhaba YouTube'da detaylı videoları var inceleyebilirsin.
Ben maçı aratıp buluyorum. Haritaları yasaklıyorlar ve bağlanma süreci geliyor. Ama ben bağlanma süreci 0 olmasına rağmen maça bağlanamıyorum. Ne yapmalıyım?
YouTube'a baktım ama maça nasıl bağlanacağımla alakalı bir video bulamadım. O yüzden buraya detaylı öğrenmek için yazdım.
Tam olarak anlayamadım nasıl bağlanamıyorsunuz?
3 veya 5 dk süre içinde ya IP kopyalamanız ya da oyuna bağlana tıklamanız gerek.
Hocam öncelikle oyuna bağlan var ona tıklayınca otomatik bağlanıyor. İp ile bağlanma maçı bulduktan sonra IP gizli yanında copy var ona tıklıyorsunuz sonra oyun içinde konsola yapıştırıyorsunuz. Konsol kullanmayı bilmiyorsanız ayarlardan açılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.