emir_99 Zeptopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #11 MuhammedErdem dedi: İyi oyunlar. Öğrenemezseniz buraya yazın yardımcı olayım tekrardan. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım IP kopyaladım ve konsola yapıştırdım. Enter'e bastım. Bir yükleme ekranı geldi ama ana menüye geri attı. 2 3 kez denedim ama her seferinde geri attı. Bağlanma süreci o arada doldu ve AFK diyerek yine banladı beni.
MuhammedErdem dedi: İyi oyunlar. Öğrenemezseniz buraya yazın yardımcı olayım tekrardan. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım IP kopyaladım ve konsola yapıştırdım. Enter'e bastım. Bir yükleme ekranı geldi ama ana menüye geri attı. 2 3 kez denedim ama her seferinde geri attı. Bağlanma süreci o arada doldu ve AFK diyerek yine banladı beni.
MuhammedErdem Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 354 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #12 Hocam normal oyunlara girebiliyor musunuz ve anti cheat açık değil mi? Maç bulduktan sonra kapatmayın ac'yi
Hocam normal oyunlara girebiliyor musunuz ve anti cheat açık değil mi? Maç bulduktan sonra kapatmayın ac'yi