Dorsaycik Femtopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:14 #1 CS'de e-sporcu olmak istiyorum. Yaşım daha genç FACEIT 5 levelim önerileriniz var mı? Ne yapmam lazım?
CS'de e-sporcu olmak istiyorum. Yaşım daha genç FACEIT 5 levelim önerileriniz var mı? Ne yapmam lazım?
univac Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 659 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:29 #2 Dorsaycik dedi: CS'de e-sporcu olmak istiyorum. Yaşım daha genç FACEIT 5 levelim önerileriniz var mı? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sosyal medyayı aktif kullanıp görünürlüğünü artırman fark edilmeni sağlar.
Dorsaycik dedi: CS'de e-sporcu olmak istiyorum. Yaşım daha genç FACEIT 5 levelim önerileriniz var mı? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sosyal medyayı aktif kullanıp görünürlüğünü artırman fark edilmeni sağlar.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.727 Makaleler 4 Çözümler 9 Dün 21:24 #3 Dorsaycik dedi: CS'de e-sporcu olmak istiyorum. Yaşım daha genç FACEIT 5 levelim önerileriniz var mı? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Oyunu iyi oynaman lazım önce. En az 2500 elo civarı olman lazım. Kendine bir rol belirle (Entry,Anchor,AWPer vs)
Dorsaycik dedi: CS'de e-sporcu olmak istiyorum. Yaşım daha genç FACEIT 5 levelim önerileriniz var mı? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Oyunu iyi oynaman lazım önce. En az 2500 elo civarı olman lazım. Kendine bir rol belirle (Entry,Anchor,AWPer vs)
Dorsaycik Femtopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:16 #4 kerobey dedi: Oyunu iyi oynaman lazım önce. En az 2500 elo civarı olman lazım. Kendine bir rol belirle (Entry, Anchor, AWPer vs) Genişletmek için tıkla... Hocam e-spor lisansı vb. çıkarsam işe yarar mı? kerobey dedi: Oyunu iyi oynaman lazım önce. En az 2500 elo civarı olman lazım. Kendine bir rol belirle (Entry, Anchor, AWPer vs) Genişletmek için tıkla... Hocam e-spor lisansı vb. çıkarsam işe yarar mı? Son düzenleme: Dün 23:22
kerobey dedi: Oyunu iyi oynaman lazım önce. En az 2500 elo civarı olman lazım. Kendine bir rol belirle (Entry, Anchor, AWPer vs) Genişletmek için tıkla... Hocam e-spor lisansı vb. çıkarsam işe yarar mı? kerobey dedi: Oyunu iyi oynaman lazım önce. En az 2500 elo civarı olman lazım. Kendine bir rol belirle (Entry, Anchor, AWPer vs) Genişletmek için tıkla... Hocam e-spor lisansı vb. çıkarsam işe yarar mı?